Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salutare comunitate

(Subiect creat la: 25-11-2023 10:01 PM)
401 Vizualizări
AdrianCasian
Pathfinder
Opțiuni

In legatura cu android 14,pe net spune ca va apărea în decembrie (A33)este oficial acest calendar?Încă nam primit update,tot dau refresh😅

image

7 Răspunsuri
LoudGaming
Pathfinder
Opțiuni
Eu sincer as tinde sa cred ca Sammy Fans anunta pentru alte tari,nu pt Europa,dar sincer,cel putin pt mn care am fold4,chiar nu m-ar mira sa le ia pana in decembrie tinand cont de halul in care si-a batut Samsung joc de noi cu acest Android 14,mai ales de cei care au pliabile,tinand cont de faptul ca,teoretic,pe flip/fold5 trebuia sa vina de aproape 2 sapt si tot nu a venit
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Oare au primit varianta beta de la Google în februarie 2023 oare nu au avut timp pana la sfârșitul anului cind era programata actualizarea sa facă un update de soft cum trebuie ?Pai tehnic au avut timp destul dar cind ai terminale pentru fiecare litera a alfabetului nu prea iese bine.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Repet au avut timp destul sa facă un lucru cum trebuie.
Cristi12
Troubleshooter
Opțiuni
Corect nu au avut timp și este și normal cind ai 100 de modele și toate merg cu merg și după o actualizare majora de soft mai trebuie încă 3 sau 4 actualizări sa funcționeze cum trebuie.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salutare,
Acesta este calendarul oficial: https://eu.community.samsung.com/t5/aplicații-și-servicii/android-14-calendar-pentru-românia/td-p/85...
Posibil să se actualizeze calendarul oficial pe parcurs.
AlexTudor
Voyager
Opțiuni
Nu,nu este adevarat si eu detin a33 iar in calendarul official spune ca luna aceasta vom primi
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Ca primești luna asta sau luna care vine, nu mai contează!
Contează ca vei primii un update fără bug-uri
Se pare ca samsung a avut mare grija sa trimită update-urile fără nici în bug pe A54. Chiar dacă a venit mai greu update-ul, eu nu regret. Deci așteaptă ca o sa vina și la tine cât de curând.