Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut,ce setări fac să mi se salveze pozele din wattsap in galerie a55 5g.Ms.

(Subiect creat la: 04-07-2025 04:23 PM)
216 Vizualizări
MITI60
Navigator
Opțiuni
9
17 Răspunsuri
RaphaWarrior
Legend
Opțiuni
Intri la setări de la alea 3 puncte din colțul din dreapta sus si urmezi pașii din pozele de ecran 🙏🙏🙏
1751635996871.jpg1751635996882.jpg
MITI60
Navigator
Opțiuni
Așa am setat și nu se salvează din wattsap in galerie.Ce setez la galerie?Mulțumesc.
0 Aprecieri
ThePositiveMan
MegaStar
Opțiuni
Salutare,
Intri pe Whatsapp, in dreapta sus ai 3 puncte verticale, apesi pe acelea, cand ai apasat o sa-ti apara "Setari" in partea de jos, apesi pe "Setari", cand ai intrat in "Setari" deruleaza in jos pana gasesti "Stocare si date", intri acolo si jos o sa-ti apara "Descarcare automata fisiere media" si acolo ai 3 optiuni prin care poti sa descarci fisierele si anume: "Prin date mobile", "Prin conexiune Wi-Fi" si "In roaming", la fiecare dintre acestea, in momentul in care ai apasat pe ele o sa-ti apara 4 categorii pe care le poti salva: "Poze", "Clipuri video", "Clipuri audio", "Documente" si acolo tu decizi ce doresti sa salvezi.
Spor.
🙂
RaphaWarrior
Legend
Opțiuni
Da multe știi și Tu !🙏😊😊😉🫠😉😉😉🫠🫠🫠
ThePositiveMan
MegaStar
Opțiuni
Clar! 😉 Nu am cum sa nu stiu diverse lucruri, atata timp cat folosesc destul de des aplicatia...😄
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Hello. Verifică în setările telefonului dacă ai permisiunea activată pentru foto și video la whatsapp. Setări - Aplicații - caută WhatsApp - Permisiuni.
MITI60
Navigator
Opțiuni
Sunt activate.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ai AutoBlocker pe restricții maxime? Whatsapp este instalat in Secure Folder?
MITI60
Navigator
Opțiuni
Am dezactivat autoblocker,wattsap nu este în folder securizat.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Teoretic ar trebui să meargă. Încearcă un update al aplicației
0 Aprecieri
MITI60
Navigator
Opțiuni
Am făcut update la aplicație si tot nu se salvează pozele din wattsap in galerie. Ce alte setări sa mai fac?Mulțumesc.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Verifică: Setări -> Aplicații -> Whatapp -> Permisiuni. Acolo ar trebui să fie permisiune acordată pentru videoclipuri și fotografii
0 Aprecieri
MITI60
Navigator
Opțiuni
Este acordata permisiunea pentru videoclipuri și fotografii.Ce alte setări mai pot face?Dacă țin apăsat pe poza din din wattsap imi cere să salvez poza se salvează.
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
În galeria foto, apasă pe cele trei puncte, apoi pe ascundere fișiere și acolo vezi dacă nu cumva este bifată ascunderea fișierelor cu pricina. Dacă nici acolo nu apar foldere whatapp, instalează din play File Manager+. Ar trebui să îți arate toate fișierele din telefon
0 Aprecieri
MITI60
Navigator
Opțiuni
Unde in galerie foto, am apăsat pe cele trei puncte si nu îmi apare ascundere fișier le?
0 Aprecieri
TanakaSenshin
Troubleshooter
Opțiuni
Deschide galeria foto! Apasă cele trei puncte. Ce submeniuri apar?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut! Unde le cauți mai exact? Dacă ai acea setare activă ar trebui să vezi un folder Whatsapp images în Galerie.
Verifica în Galerie de la cele trei puncte dacă nu ai ascuns acel folder.