Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Salut...big problem.

(Subiect creat la: 01-01-2024 04:24 PM)
431 Vizualizări
GeoFlr
Apprentice
Opțiuni
Am un A 54 5g, de când am trecut la One UI 6 și Android 14 am o problemă, din senin telefonul sună fără motiv aproape in fiecare zi și nu la ore fixe, pe ecran nu apare și nu se modifică nimic, telefonul este funcțional in acest timp, pot face orice pe el doar că nu pot opri melodia care se aude decât prin restartarea telefonului, melodia care se aude este de la samsung Galaxi Bells, am instalat aplicatia Nice Catch să văd de unde provine sunetul și imi spune că de la UI sistem.
Am dat revenire la setarile din fabrica și nimic
Oare care ar fi rezolvarea?

13 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ar trebui să mergi la un service autorizat Samsung cu garanție dacă o mai ai
GeoFlr
Apprentice
Opțiuni
Da, am garantie
Acum ma uitam prin postări și văd că nu sunt singurul cu această problemă.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Este posibil să fie un bug fie în One UI fie la una din aplicațiile instalate. Dar ținând cont de numărul mic de utilizatori afectați, probabil depinde de setările folosite. Sfatul meu este ca imediat după o astfel de situație (maxim 15 minute) să trimiți un feedback de pe pagina de asistență cu raportul complet. Asta va ajuta la depistarea cauzei și rezolvarea problemei dacă este un bug în One UI.
Alin2024
Journeyman
Opțiuni
Salut am un s23 ultra și am fix aceeași problemă
GeoFlr
Apprentice
Opțiuni
Eu am gasit problema, de fiecare data cand suna aveam notificare de la Betano, am oprit notificarile pentru Betano, am golit memoria cache si am dezinstalat aplicatia si cred ca s-a rezolvat, am 2 saptamani de cand nu mai suna aiurea
0 Aprecieri
Alin2024
Journeyman
Opțiuni
Salut
Am facut aceeasi procedura si nici eu nu mai am problema
De la aplicatia betano a fost
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă nici resetarea generală nu a rezolvat problema. Așteaptă următorul update, poate se va rezolva după.
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
și eu am același model și n am problema asta😅 nu prea am eu probleme cu Samsung 😅💙 doar bug da se rezolva da pana acum de când am telefonul nu vad nimic sa nu meargă bine
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
As recomanda sa mergi cu el în magazinul de unde l-ai achizionat și sa le prezinți și lor problema. Sigur îl baga la reparat dacă este de reparat ceva. ( înlocuirea unei piese dar nu o sa facă asta 100% în cazul tău sau o resoftare posibil în cazul tău)
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Se pare ca sunt mai multi cu problema asta si cu modele diferite de telefon...

https://eu.community.samsung.com/t5/seria-galaxy-s23/buna-ziua-la-mulți-ani/td-p/8838315?src=ShareBy...

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Patricks8
Explorer
Opțiuni
Du te la un service Samsung autorizat
Patricks8
Explorer
Opțiuni
Android 14 vine cu foarte multe probleme
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Nu generaliza, eu unul și mulți alții nu am avut probleme majore, noci măcar minore în urma acestor upgrade-uri. Mai sunt și ghinionisti.