Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recuperare date

(Subiect creat la: 30-05-2023 03:45 PM)
1767 Vizualizări
BogdanMarian
Pioneer
Opțiuni
Bună ziua, astăzi soția mea si-a spart display-ul la un Samsung galaxy a52s 5g dar ecranul nu se mai aprinde deloc. Dacă dau volumul tai tare se aude la el dar nici când de accesat. Astăzi i-am achiztionat un a54 și as vrea sa ii recuperez pozele și videoclipurile din acesta. Exista vreo posibilitate sa fac acest lucru fără sa ii schimb ecranul pentru a accesa datele ? Mulțumesc anticipat.
8 Răspunsuri
ȘIȘIN
Hotshot
Opțiuni
Salutare. Nu poți transfera. Dar dute la un service sa te ajute. Eu am fost cu un s21 ultra, a montat "provizoriu" un ecran spart dar care funcționa tactil, și am salvat tot din telefon pe un stick. Bafta!
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Oare dacă îl conectezi la un pc sau laptop nu o sa îți apară în Windows? Copiezi tot ce e nevoie într-un folder pe desktop apoi conectezi a54 la el și copiezi. Poți încerca și asa poate ajuta
0 Aprecieri
BogdanMarian
Pioneer
Opțiuni
Am încercat dar trebuie sa dau de pe telefon ce vreau sa facă fiindcă l-am setat mai demult sa facă doar încărcare când îl conectez la laptop
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Trebuie autorizata conexiunea. Atunci cand calculatorul prin explorer incearca accesarea spatiului de stocare intern sau card androidul cere autorizarea utilizatorului. Mai bine la un service
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
COSTYHD
Navigator
Opțiuni
Dacă ai cont samsung și backup le transferi instant tot poze aplicații etc
0 Aprecieri
BogdanMarian
Pioneer
Opțiuni
Chestia este ca sunt vreo 50-60 de GB de fisiere
0 Aprecieri
COSTYHD
Navigator
Opțiuni
Nu contează toate datele de pe cel defect revin pe noul telefon prin simpla conectare la contul samsung iar ei te vor întreba dacă vrei sa restabilește date de pe vechiul telefon
0 Aprecieri
BogdanMarian
Pioneer
Opțiuni
Nu ma interesează sa le trec de pe un telefon pe altu ma interesează sa le salvez pe un laptop
0 Aprecieri