Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Recomandare telefon sub 1000 lei?

(Subiect creat la: 02-02-2023 09:13 PM)
434 Vizualizări
Danut93
Pioneer
Opțiuni
Salutare, ce telefon recomandați sub 1000 lei? As vrea sa iau doua pentru părinții mei , nu prea sunt ei cu tehnologia , să fie cât de cât ok , ce mi-a atras mie atenția ar fi Galaxy A13, 64Gb, la emag este 700 lei .. ar fi altul mai ok?
1 Soluţie
Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
La banii ăștia da , un A13 dar îți recomand varianta cu 128gb , 4G și baterie de 5000 mAh la 800 de lei . s-au mai observ cu un rating bun un M22 la 950 lei și bun și la specificații.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

I-am luat tatalui meu un M11. Se misca impecabil pentru ce este folosit si bateria este mai mult decat decenta.

Vad M13 pe eMag... baterie de 5000mAh.
Si seria A este ok, dar cred ca sunt mai slabe la baterie.
Depinde ce e important pentru tine. Eu zic ca ar trebui o baterie mai mare sa nu fie nevoiti sa incarce zilnic telefonul.

Soluţie
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
La banii ăștia da , un A13 dar îți recomand varianta cu 128gb , 4G și baterie de 5000 mAh la 800 de lei . s-au mai observ cu un rating bun un M22 la 950 lei și bun și la specificații.
Marius_M
Legend
Opțiuni
Ar mai fi și Galaxy A 04s... poate ar fi o idee. Sunt multe, ai avea de unde alege
zRemus
Pathfinder
Opțiuni
Da a13 merita dar vezi sa fie varianta 5G, pentru că are procesor mai bun ca varianta 4G.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Da si daca il ia pe asta sa puna la setari 4G ca sa nu ii consume degeaba 5G-ul, sunt sigur ca parintii lui nu il utilizează

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu ştiu exact când va ajunge pe piața noastră şi dacă nu cumva va depăşi cu 100-150 lei acel prag de 1000 lei al bugetului tău, dar are nişte atuuri deloc de neglijat raportat la A13 5G. Unul din ele fiind displayul. Probabil prin Aprilie-Mai va fi prin magazine, dar cred că merită atenția fiind din 2023.
La buget mai suplimentezi dacă este cazul, ținând cont că vei achiziționa două. Dacă nu...ai alternativele colegilor în banii aceia.
Totuşi uită-te şi pe articolul acesta, aşa ca idee.

A14 5G
https://www.mobilissimo.ro/stiri-telefoane/galaxy-a14-5g-a-debutat-primul-telefon-samsung-din-2023-a...
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
În momentul actual ți as recomanda m13 sau a23 5G. Astea sunt niște telefoane care au o autonomie maricica , iar procesorul sunt și ele ok pentru prețul telefonului. Ambele sunt pana în 1000 lei .
Vlad1981
Legend
Opțiuni
A23 5G e 1000 de lei la Altex (media galaxy) și e un telefon bun! 64/4