Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problemele cu A71 după upgrade-ul la android 12

(Subiect creat la: 21-05-2022 12:07 PM)
451 Vizualizări

Am și eu această problemă

CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Salut,comunitate! ..ieri după upgrade-ul la android ,telefonul meu nu mai recunoaște încărcătorul,îl vede ca un usb de transfer,culmea ca merge încărcat cu alt încărcător de Samsung și chiar cu încărcător de Huawei !..(incaecatorul  meu este funcțional, pt ca l-am încercat la alte telefoane) !!
În afara de a cauta alt încărcător,mai exista vreo soluție pt problema !?
8 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut. In primul rând încărcătorul tău este recomandat să fie Samsung. In al doilea rând te sfătuiesc să faci un "wipe cache partition" din recovery. Și nu în ultimul rând intră în Aplicații și bifezi să îți afișeze aplicații de sistem, după în căsuța de căutare scrii USBSettings , selectezi aplicația și la stocare dai golire cache. Sper să reușești. Baftă 🙏
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Figuri face doar cu incarcatorul lui..adică pe cel care l-am avut în cutie !..Mulțumesc acum trec la treaba !
0 Aprecieri
teodor2
First Poster
Opțiuni

Salut. Ai rezolvat problema? Cum?

CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Parțial... a mers o perioada după ce am făcut tot ce mi sa spus,iar acum de câteva zile iarăși a luat-o razna,nu încarcă cu încărcătorul original..și-l încarc cu alte încărcătoare,care culmea îl încarcă pana la 30% apoi îmi spun cablu usb deconectat!..tot sper sa vina un pach pt acest bug...(dar nu vine)
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Nu mai ai garantie la telefon? Este posibil totusi sa fie defect sau partial defect incarcatorul. Ai incercat cu acelasi incarcator dar un alt cablu?

CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Încărcătorul original merge perfect,am încărcat alte telefoane cu el !
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Nu te contrazic... dar si telefonul ai zis ca il poti incarca cu alte inarcatoare... sau nu?

Ah, acum vad ca nu incarca corect nici cu alte incarcatoare.

Ca si ultima solutie.. poti incerca o resetare generala sa vezi daca ajuta. Daca nu, sugestia mea este sa contactezi Samsung sa vezi ce iti zic.

0 Aprecieri
CristiXXL
Explorer
Opțiuni
Am dat la resetari de m-am plictisit...! Și am spus de încărcător ca merge perfect încarcă alte telefoane ! .(adică m-am gândit și la varianta sa fie dus),dar merge perfect
0 Aprecieri