Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme la incarcare a15

(Subiect creat la: 30-06-2024 12:37 AM)
514 Vizualizări
Members_6M38et8
Student
Opțiuni

1000028988.jpg

1000028988.jpg

 am cumpărat un samsung galaxy a15 recent,primele zile s-a încărcat bine, chiar si cu alt încărcător, însă de doua zile îmi tot apare acest mesaj. Am folosit și încărcătorul lui și aceeași problemă. Într-adevăr  ca mufa cablului se incalzeste în câteva secunde și miroase a ars.

Mulțumesc 

5 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Telefonul detectează o temperatură prea mare la portul USB. Ai folosit alt cablu decât cel original? Dacă da, este posibil ca acel cablu să fi deformat pinii portului USB și acum face arc electric.
Members_6M38et8
Student
Opțiuni
  • Da, când am primit telefonul am primit doar cablul de incarcare (telefonul l-am luat de pe Amazon în UK), ulterior am cumpărat și încărcător original) și cam tot asa apare, dar nu mereu
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Eu ma refeream strict la cablu, nu la încărcător. După mesaj problema vine de la portul de încărcare. Verifică dacă nu este ceva în portul USB, încearcă să folosești cablul cu care a venit telefonul și încărcător Samsung, iar dacă tot apare acel mesaj atunci ar trebui să îl trimiți la o verificare în service.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Verifica portul telefonului sa nu ai ceva pe acolo (scame, etc).

Testeaza si cu alt cablu original Samsung si incarcator Samsung. Daca la fel se comporta, cel mai bine il trimiti intr-un service pentru verificari.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Daca ai folosit alt încărcător ( adaptor & cablu) care nu este original Samsung, 90% ai deteriorat mufa telefonului, mai exact acei pini mici.
Soluție:
Îl duci într-un service autorizat Samsung ori mergi cu el în magazinul Altex in caz de l ai cumpărat din Altex, sau Flanco aceeași poveste și încerci să îl lași în garanție.
Va dura aprox o săptămână, doua.
In service, va dura maxim câteva ore până la finalul reparației și va fi tot pe baza garanției
( Daca domnii de acolo decid că mufa nu a fost stricată de tine intenționat, dar nu cred că se va pune aceasta problema)