Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme incarcare la Galaxy A51

(Subiect creat la: 15-12-2021 12:04 PM)
2663 Vizualizări
Lykadrian
Explorer
Opțiuni

Nu se mai incarca telefonul. (A51)

Mai exact: nu mai apare fulgerul pe baterie.
Am verificat absolut tot ce se putea verifica.
Din cate am inteles este posibil sa fie o problema ***** ultima actualizare de soft.
Mai are cineva aceasta problema?
27 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare!

Ai încercat și cu alt încărcător sau cablu? La fel se comportă?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
Lykadrian
Explorer
Opțiuni
Am incercat cu cel original.
Am alt telefon Samsung pe care il incarca perfect. (Incarcare rapida) - insa acesta nu are ultima actualizare de soft facuta
0 Aprecieri
Iuliutza
First Poster
Opțiuni
Ar trebui sa îl actualizezi
0 Aprecieri
Lykadrian
Explorer
Opțiuni
Ai inteles gresit. Telefonul actualizat are probleme.
Cel neactualizat functioneaza perfect
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Un restart la telefon ai incercat? Testeaza si cu un alt incarcator / cablu.

Lykadrian
Explorer
Opțiuni
Am incercat absolut tot ce scrie pe net.
Concluzia este una singura: ultima actualizare de soft se pare ca a generat aceasta problema.
Tocmai acesta este motivul pt. care intreb aici daca mai are cineva aceasta problema.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Sunt sigur ca ar mai fi postat cineva daca era o problema generala.

Incearca din safe mode (poate e o aplicatie terta care cauzeaza problema).

Mai incearca sa intri si in setari, app, sortare - bifezi show system apps, cauti usb settings, info, clear cache.

Lykadrian
Explorer
Opțiuni
Am facut si asta. Degeaba...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Care din ele? Safe mode sau USB settings?

Lykadrian
Explorer
Opțiuni
USB. Safe Mode nu stiu cum...
0 Aprecieri
Lykadrian
Explorer
Opțiuni
Inca o chestie interesanta: cu alt incarcator merge. (HUAWEI)
De asta spun ca e o problema de soft.
Nu imi mai accepta incarcatorul original de la Samsung, ***** ultimul update. Nu stiu de ce...
Mentionez inca o data ca incarcatorul original este perfect functional deoarece am incarcat alt telefon Samsung (soft neactualizat) cu el.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Eu zic, sa testezi totusi un alt incarcator Samsung (doar sa poti verifica daca de fapt problema este doar cu acel incarcator). 

Lykadrian
Explorer
Opțiuni
Am testat. Am descarcat o aplicate Ampere si in momentul in care conectez cablul imi apare fulgerul la baterie, dar imi arata ca intra 0 (zero) curent, in el. Destul de ciudat...
La cel original nici macar nu imi apare fulgerul la baterie, deci automat nici aplicatia de monitorizare nu vede cablul ca fiind conectat, desi e perfect functional.
Faptul ca la celelalte cabluri se conecteaza imediat dar nu intra nimic, ma face sa cred in continuare ca e o problema de soft.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Daca ai testat cu un alt incarcator original Samsung si la fel se comporta, iti sugerezi sa contactezi un centru autorizat Samsung pentru investigatii. Nu este un comportament normal.

GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Salut @Lykadrian. Dețin de asemenea un Samsung A51 cu actualizarea la zi și după ultima actualizare telefonul se comportă normal. De asemenea se încarcă normal cu un încărcător original Samsung. Posibil să ai o problemă hardware. Consultă reprezentații Samsung și vezi ce-i de făcut. Baftă in rezolvarea problemei!🙏
catalink
First Poster
Opțiuni
Eu doar am adresat o simpla intrebare.Nu inteleg de ce esti deranjat asa de rau?Mersi de amabilitate omule,am rezolvat .Bai asa natie de oameni rar iti este dat sa vezi pe pamant...nu mai poti sa spui absolut nimic ca hop sare un erudit din spatele monitorului si ba te corecteza din punct de vedere gramatical ,ba iti spune el asa pe un ton dojenitor cat este el de priceput in absolt tot si toate.Este pentru prima si ultima oara cand mai deschid aici un subiect sau o intrebare.Toate cele bune copii si spor la invatatura!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Nu cred ca vorba de deranj... ci ti-a atras atentia ca nu e ok sa poluezi un alt topic. Poti deschide tu un topic nou si sa primesti acolo raspunsuri la intrebare ta.

Nu o lua personal si nici nu ai motiv sa te superi si sa nu mai postezi pe comunitate. Chiar este un loc placut si poti "invata" multe chestii noi... unele chiar utile.

Laur121
First Poster
Opțiuni
Salut am si eu aceeași problema, cum ai rezolvat?
0 Aprecieri
DGamer10YT
First Poster
Opțiuni
si eu am aceeasi problema dar la mine se intampla doar cateodata nu tot timpul
0 Aprecieri
abcbsd8
First Poster
Opțiuni
Salut ,la mine apare la fel doar fulgerul da nu se încarcă deloc ,și am încercat sa l resetez da nu merge,tu cum l ai reparat?
0 Aprecieri