Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme ecran apelare după update Android 14

(Subiect creat la: 01-02-2024 01:09 PM)
626 Vizualizări
csi81
Apprentice
Opțiuni
Salutare,
As vrea sa va cer suportul pentru o problema cu care ma confrunt după update la One UI 6.0 și Android 14.

De multe ori, când sunt apelat, pe display se afișează un ecran alb complet fără ca eu sa pot vedea numărul care ma apelează sau alte detalii. Nu apare nimic, nici tastele prin care sa pot răspunde sau respinge. Trebuie sa aștept ca apelul sa se încheie și sa sun înapoi

Precizez ca sunt la zi cu toate update-urile.
Dețin Galaxy A52s.

Ce ar fi de făcut? Cum as putea semnala către Samsung România problema asta ? 

Mulțumesc!
4 Răspunsuri
Zero-one
Helping Hand
Opțiuni
Wipe cache partition
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
In primul rând ai putea să ștergi cache -ul aplicației Telefon. De asemenea poți instala din Galaxy Store aplicația Good Guardians și de acolo Galaxy App Booster pentru optimizarea tuturor aplicațiilor din telefon, după restart telefon și vezi cum se comportă la apelare.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pentru a raporta problema, de aici din aplicatia Samsung Members, apesi pe butonul de jos dreapta "Support" apoi din sectiunea de Feedback alegi "Error reporting" apoi urmezi indicatiile, alegi componenta cu probleme, descrii problema etc. Un log va fi colectat automat de pe tel tau si va fi transmis odata cu raportarea.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Deea31
Pathfinder
Opțiuni
Aceeași problemă o am și eu . Dar nu întotdeauna. Când sună mai poți apăsa pe butonul de închidere de 2 ori și după poți răspunde . Resetarea din fabrica nu ajută, am incercat eu 😁 . Poate se rezolva cu următorul update din februarie
0 Aprecieri