Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A51 - când am casca conectată nu am notificări audio la telefon

(Subiect creat la: 16-02-2021 07:13 PM)
1249 Vizualizări

Am și eu această problemă

ctlvlad
Journeyman
Opțiuni

Salutare.  Am o problema pe A51 dual sim 128 GB  android 10 . Când sunt conectat pe casca prin conexiunea bluetooth sunetul se întrerupe se aude sacadat sau se deconectează și se conectează aleatoriu . Mai mult în afara de soneria de întrare  apel nu primesc nici o notificare audio în difuzorul telefonului.  Mai exact se aud notificările doar în casca .. atunci cind funcționează . Am încercat toate setările posibile .. si sper sa ma poată ajuta cineva . Va mulțumesc. 

0 Aprecieri
1 Soluţie
Soluţie
ctlvlad
Journeyman
Opțiuni
cred ca asta e singura soluție. am cautat pe net și vorbeau de o setare pentru A2DP un codec ceva pt bluetooth ... ar trebui pus pe off . la mi e e pe on și este inactiv adică nu pot sa îl setez eu , deloc .

oricum va mulțumesc tuturor pentru implicare și ajutor .

Vizualizare soluţie în postul original

0 Aprecieri
11 Răspunsuri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai încercat să resetezi bluetooth ?

Te duci la settings/apps.
Dai ok să le afişeze şi pe cele ale sistemului,pentru a găsi Bluetooth.
Apoi apeşi pe Bluetooth/Storage/Clear data.
Asta va duce la o resetare la valorile implicite a aplicației,va trebui ulterior să faci din nou pairing la toate dispozitivele pe care le aveai acolo.
ctlvlad
Journeyman
Opțiuni
da . am resetat și telefonul și la fel .
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Înțeleg.
Aceste probleme le-ai avut mereu sau au apărut recent?
ctlvlad
Journeyman
Opțiuni
după ultimul update . am tel de 2 săptămâni. l am folosit vreo 3 zile și mi a apărut un update ... de atunci am sesizat problema .
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Păi aşa...atunci se schimbă datele problemei.
Este cât se poate de posibil ca acel update să fi afectat bluetooth.
Totuşi mai încearcă cu un unpair al acelor căşti apoi dă -le un forget ,restartează telefonul şi fă-le pairing din nou.
ctlvlad
Journeyman
Opțiuni
cind spui forget te referi sa le șterg?
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Exact.
Proiectantul
Voyager
Opțiuni
Am pățit similar cu o pereche de căști bluetooth Jabra. Te duci in setări bluetooth, anulezi asocierea si reasociezi căștile. Nu îmi dau seama daca din cauza unei actualizari recente a telefonului sau în urma instalării de firmware nou pentru căști, dar aveam probleme cu ele. Acum merg ca mai înainte, adică fără cusur 😃
Cu stima,
P
ctlvlad
Journeyman
Opțiuni
inclusiv acum am facut ce mi ati spus ... unparing ... clar data ... restart ... pairing... și la fel .
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
A51 va primi Android 11 nu peste mult timp ,se vor corecta destule inadvertențe atunci.
Soluţie
ctlvlad
Journeyman
Opțiuni
cred ca asta e singura soluție. am cautat pe net și vorbeau de o setare pentru A2DP un codec ceva pt bluetooth ... ar trebui pus pe off . la mi e e pe on și este inactiv adică nu pot sa îl setez eu , deloc .

oricum va mulțumesc tuturor pentru implicare și ajutor .
0 Aprecieri