Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Probleme A55

(Subiect creat la: 24-04-2024 08:40 AM)
1372 Vizualizări
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Al meu A55 da destul de des rateuri pe senzorul de amprentă. Același lucru se întâmplă și cu și fără folie.
În plus se mișcă greu. Agață chiar și în meniu fără aplicați deschise în fundal.
Mie unul îmi pare ca în anumite momente se mișcă exact ca un A53 pe care îl butoneaza copilul. 
Voi ați întâmpinat situații re genul?
43 Răspunsuri
Obytuary
Navigator
Opțiuni
Adaugă aceeași amprentă de două trei ori. Dacă folosești folie crește sensibilitatea la atingere din setări. Oprește aplicațiile de fundal neimportante. Restartează telefonul măcar la două trei zile. Folosește oprimizarea.
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Ținând cont ca poți adaugă maxim 3 amprente nu am de ce sa adaug aceiași amprenta de 3 ori. Mai folosesc și alte degete. Aplicațiile sunt oprite, dat tot greu merge. Îmi pare ca Samsung a dat greș cu toate telefoanele anul ăsta. Probabil au prea mulți cumpărători și vor sa mai scape de ei. Eu ma gândesc serios sa renunț la Samsung definitiv.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Ai răbdare, nu fi asa radical ca alții când vad ca nu le place ceva o iau la sănătoasa! Telefoanele Samsung sunt mai bine optimizate în timp și trebuie sa primească niște actualizări pentru asta. Nu e niciun telefon perfect de la inceput indiferent de ce producator! De când ai telefonul?
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Telefonul îl am de 2 săptămâni. Sper sa rezolve la următorul update. Au venit deja 2 update-uri și nu s-a schimbat nimic
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Nu-mi-as face probleme! După doua săptămâni nu se pot rezolva. Vezi după vreo doua , trei luni de utilizare
0 Aprecieri
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Pai cum asa... plătim câteva mii de lei pe un telefon sa-l putem folosi după 3 luni. Nu mersi!
Am s24u, a55, a54, a53, s10lite, și o tableta toate Samsung. Toate telefoanele mele și ale familiei sunt Samsung. S24u îl dau retur mâine, nu plătesc 6000 de lei pe un produs ce valorează maxim 3000. E mai slab la toate capitolele fata de s23u.
A55-ul îl mai țin pentru ca-i place soției și nu vrea sa-l dea.
Eu cred ca o sa trec la iPhone, cred nu știu încă.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai asa sunt toate indiferent de preț, trebuie ootumizate iar asta durează puțin. Trebuie avut răbdare ca nici S24 Ultra nu a fost perfect. De când ai S24 Ultra? Multi devin hateri Samsung pentru ca nu au răbdare. Eu nu as face greșeala asta sa-l dau retur !
0 Aprecieri
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
S24u îl am de aproape 2 luni. De răzgândit nu ma mai răzgândesc cu el, mi-am pierdut toată răbdarea, e pus deja în cutie, resetat mâine îl așteaptă curierul.
Nu vreau sa devin hater, nu sunt genul, ba chiar îmi place Samsung dat refuz sa mai am răbdare pe banii mei. Refuz sa le mai cumpăr produsele atât timp cât nu vor face ce promit.
Încă sunt indecis cu ce o sa-mi iau, și pana ma hotărăsc o sa revin la s10lite, asta sigur ni ma dezamăgește nici după mai bine de 3 ani de forja.
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Mai bum per total ca S24 Ultra nu vad nimic pe piață
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Nici eu n-am văzut, d-asta l-am și luat. E departe de a fi cel mai bun. Eu personal văd s23u ca fiind mai bun. M-as întoarce și mâine la s23u dacă ar avea display plat, nu-mi place ca e curbat și ultimul l-am spart fix pe curbura.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pai il ai de prea puțin timp ca să îl lași sa îți facă optimizările. E apărut de trei luni dar asa încet au început sa remedieze lucruri la el și o sa mai remedieze dacă e cazul, dar tu deja i-ai decis soarta , păcat! Nu-l dădeam niciodată!
adipaval
Student
Opțiuni
În general telefoanele de la Samsung au mult bloatware care rulează în fundal (knox, spay, dex,cloud,etc) iar pe un telefon midrange împreună cu aplicațiile tale e foarte posibil să ai mici lag-uri, freeze-uri, să se încălzească....
Recomandarea ar fi să intri la Battery-background usage limits și să pui în sleep toate aplicațiile, după care să pui în deep sleep toate aplicațiile care nu sunt esențiale.
De exemplu dacă pui în sleep WhatsApp, vei primi notificări dar cu întârziere, e posibil să nu primești apeluri video.
Aplicațiile puse în deep sleep nu vor rula decât când sunt deschise.
De asemenea dezactivează ram plus. În momentul de față 6gb ram sunt suficienți pentru majoritatea task-urilor zilnice pe un telefon iar folosirea memoriei interne pe post de ram nu poate decât să te tragă în jos.

P.s. aplicația gmail și cele de muzică trebuie puse la never sleep ca să funcționeze corespunzător
0 Aprecieri
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
De acord cu ce zici tu, posibil sa meargă.
Nu o sa fac asta și îți explic și de ce : nu sunt de acord sa plătesc o suma bună de bani pe un produs ce nu funcționează asa cum ar trebui.
Plătesc pentru confortul meu, nu sa stau sa-mi bat capul cu configurări complicate și mai știu eu ce.
Vreau sa scot telefonul din cutie sa-i fac prima configurare și gata. După sa ma bucur de el, nu sa-mi bat capul cu fel și fel de probleme.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Încearcă sa ștergi toate amprentele și sa îți refaci amprenta.
Iar cu fluiditatea/agatatul în meniu-aplicatii, îți recomand să descarci Good Guardians din Galaxy Store, iar apoi din acea aplicație modulul Galaxy App Booster și sa dai scanare.
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Amprentele le-am șters și adăugat de 3 ori pana acum. O sa încerc ai cu Good Guardians.
Opțiuni
Stai calm aceste rateuri dau și pe A54 pentru că cei de la Samsung nu au optimizat cum trebuie,și pe A53 aveai aceiași problema,dacă aveai praf pe degete,murdărie,sau mă spălăm cu săpun lichid pe mâine și după un timp încercăm să deblochez nu citea ...
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Sper sa se rezolve repede, e destul de enervant
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Dap, la amprentă se descurcă mult mai rău ca A54, care mergea super amprenta, la A55 are toane, când o ia din prima, când nu recunoaște de nici un fel.
De agățat, nu am problema asta, nici pe net, nici în aplicații, în meniu niciodată și am mărit și toate animațiile din developer.
Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Pentru a mai optimiza telefonul, intră în recovery mode, îi dai "wipe cache partition apoi îi dai "repair apps".
SarAndrei
Explorer
Opțiuni
Mersi, o sa încerc și asta
0 Aprecieri