Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema update de sistem google (A52s 5G)

(Subiect creat la: 03-01-2024 10:10 PM)
385 Vizualizări
svbzero
Pioneer
Opțiuni
Salutare! De ce nu gaseste noua versiune de update google play system? (1 noi 2023). Este blocat la 1 oct. Pe alte telefoane s-a instalat ultima actualizare google. Am incercat tot dar nu a functionat. (Sters date la serviciile google play si play store, wipe cache, restart)

image

9 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Acele update-uri sunt distribuite de către google pentru fiecare telefon când vrea el. Samsung nu are nicio treabă cu asta. Și la mine este tot 1 octombrie.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Nu mi-aș face prea multe griji. La mine a rămas pe august. Atâta timp cât totul funcționează normal, nu mi-aș bate capul. 🙂
d4m4g3
Journeyman
Opțiuni
Din ce am vazut și pe forumuri, la Samsung sunt "blocate" asa. Și eu am 1 octombrie pe S23 Ultra. Alte telefoane de la alte branduri nu au rămas asa. Rămâne de văzut... Sau puteți trimite feedback din telefon către Samsung.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Google e cel care dă aceste actualizări nu Samsung.
d4m4g3
Journeyman
Opțiuni
Asta nu înseamnă că un bug la destinație nu poate opri calea unui update, nu?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Se poate întâmpla uneori sa fie o problemă la google play (dar tot de google ține), dar în aceste cazuri nu e vorba de asta. Pur și simplu Google decide cine primește, și probabil nu e nevoie de acele actualizări pe toate telefoanele, ținând cont că acele telefoane primesc update-uri de la Samsung, update-uri care pot conține deja ce este în cele de la Google. Google a inventat acest sistem în primul rând pentru telefoanele care nu mai au suport de la producător.
Diamant42
Big Cheese
Opțiuni
Eu îl am cu 1 noiembrie și n am stres chiar astăzi am controlat și spune că e actualizat cu 1 noiembrie ce poți să i fac eu la Google poți să l forțez eu să ne dea cu 1 ianuarie 24 așteptăm.
0 Aprecieri
Andrius29
Navigator
Opțiuni
Eu pe a52 4 g am actualizarea de 1 noiembrie 2023
0 Aprecieri
Opțiuni
Eu am dat reset,la setările din fabrică,am update pe iulie 😂 . Nu prea înțeleg rostul,ar trebui această funcție,să fie scoasă definitiv. Oricum telefonul primește,lună de lună,update de securitate.1704549791881_1704549791868_0.jpg
0 Aprecieri