Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema Kernel Panic

(Subiect creat la: 05-05-2023 05:13 PM)
421 Vizualizări
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Câteodată cam o data la 2 săptămâni primesc eroare Kernel Panic, deobicei scrie și RCU stall. E un fel de blue screen of death Pe windows, doar ca eu am android. De la ce poate fi? Telefonul nu a fost lovit scăpat pe jos sau ceva de genul. Am Samsung A33 5G. 
6 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu am auzit niciodata de asa ceva.
Ai ceva aplicatie instalata care da eroare. Cand face acel fenomen faci ceva pe telefon ? Jocuri/muzica/etc ?
Cand da acel kernel panic ce se petrece cu telefonul ?
Ai incercat sa intri in Safe Mode ? Poate ai vreun virus

https://thecelldesk.com/samsung-kernel-panic-upload-mode/

Ai aici ceva fix-uri. Probabil ca e de la soft. Vad ca se rezolva cu un factory reset.
Studiaza ce scrie in articol poate scapi de resetare
rebelATX
First Poster
Opțiuni
Ai facut vreun update de OS recent? Este o eroare a sistemului de operare, unul din core-uri ramane blocat in ceva.
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Nu, asta e o alta problema pe care o am, nu primesc update uri de OS sau de securitate e doar OS ul original de pe telefon, vreau sa ii fac un reset general când am timp. L am avut și la un service din cartier sa se uite la el ca zicea ca au ei ceva software special de actualizat, dar a doua zi mi l a dat înapoi asa cum i l am dat ca cică nu s a priceput :))))
0 Aprecieri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Ți l-au aranjat. E fix ce trebuia. Ai procedat ca la carte. ( de bucate) 😂😂😂
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Adică a stins focu' cu gaz?!
😉
AndreyRlz
Pathfinder
Opțiuni
Bine ca te am găsit pe tine inteligent. Dacă lucrezi la service ul ala la care am fost prima oara sau ești prieten cu ei, înțeleg perfect comentariul tău. Oricum am rezolvat problema actualizand Android la un service competent
0 Aprecieri