Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema incarcare

(Subiect creat la: 08-01-2024 03:23 PM)
760 Vizualizări
ax05
Apprentice
Opțiuni
Salut! Am de 2 luni un samsung galaxy a54 5g si de vreo cateva zile intampin o problema la incarcarea telefonului. Il bag la incarcat si nu mi se mai incarca super rapid. Am incercat alt incarcator, tot de 25w, nimic. Rezolv problema abia dupa ce suflu putin, mai mult fictiv, in portul de incarcare.. acum cateva zile, de 2 ori, in decurs de 2 zile, mi a aparut notificarea cu umezeala in port.. a aparut random, nu l am scapat in apa, nu l am tinut in umezeala si nici macar ud pe maini nu eram.. care oare sa fie cauza? Problema ar fi faptul ca nu mi mai incarca super rapid din prima, treaba cu umezeala s a rezolvat :))) am zis o poate o fi vreo consecinta... :)))
15 Răspunsuri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai schimbat încărcătorul, încearcă să schimbi și cablul de la încărcător tot cu unul original Samsung , sa suporte încărcare la 25 W dacă ai posibilitatea să verifici.
ax05
Apprentice
Opțiuni
Si al meu, dar si cel pe care l am incercat erau originale samsung..si adaptorul si firul
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Încearcă și din Setări - Aplicații (bifezi să-ți arate și fișierele de sistem) cauți Usbsettings și ștergi cache-ul aplicației și restart telefon. Mai poți verifica la Întreținere "Dispozitiv" -> "Baterie" dacă opțiunea "Încărcare rapidă" este activată
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă să inversezi capetele de la cablu. Vezi dacă ajută asta.
ax05
Apprentice
Opțiuni
Am incercat, tot la fel
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Dar problema a apărut după ce ți-a afișat acea notificare?
ax05
Apprentice
Opțiuni
Da
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Încearcă varianta lui @GeorgePreda. Poate se rezolva.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Avertizarea cu umezeala in port poate fi si o eroare, dar de cele mai multe ori este data de praf/scame... in portul de incarcare sau poate fi chiar transpiratia mainii daca ai tinut telefonul cu portul atingand palma. Oricum, atunci cand detecteaza umiditate in port nu il mai incarca deloc. Atunci cand incarci telefonul este rece, sau a fost folosit mai intens inainte si este la o temperatura mai ridicata? Cum iti dai seama ca nu incarca super rapid, dupa mesajul de pe ecran sau din setari de la baterie (sau din intretinere dispozitiv)?

ax05
Apprentice
Opțiuni
De obicei il bag la incarcator dupa ce il folosesc inainte..adica ca de fiecare data pana sa intampin problema asta si ca fiecare utilizator cred:)).. imi dau seama ca nu incarca rapid dupa mesajul de pe ecran si durata estimata de incarcare
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Este posibil sa fie caldă bateria și de aceea nu îl încarcă rapid. Poți face o diagnosticare din aplicația Samsung Members de pe pagina de asistență. Vezi acolo ce îți spune la încărcare.
AndreiS1
Pathfinder
Opțiuni
Salut,

O problemă similară am avut, la mine s-a rezolvat cu o simplă curățare. Îți recomand vizita la un centru de reparații Samsung dacă telefonul mai este în garanție.
GmasnusGalaxy
Explorer
Opțiuni
Poate ai pus un încărcător ud înăuntru și tu nu ai văzut.
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă @ax05,
Acum vreo șase luni am avut și eu aceeași problemă, deși am un telefon mult mai vechi (septembrie 2020) și mai modest ca hardware, din aceeași serie Galaxy A. Al meu nu are opțiunea de încărcare (super)rapidă; oricum, pe cea fără paranteză o folosesc (doar) în caz de forță majoră.
Dacă ai suflat peste conectorul (USB-C probabil) cablului ca să elimini eventuale picături (invizibile) de apă sau scame (după cum ți-a explicat @AlphaBlue) e ca și când ai încerca să stingi focul cu benzină...
S-a vorbit mult în comunitatea Samsung Members despre încărcarea acumulatorului.
Domnul Honorius (@AlphaBlue), care este programator, a scris două tutoriale pe această temă, pe care ți le recomand.
Spor la lectură!
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Intreb si eu. Ai facut update la oneui 6 cumva ?
0 Aprecieri