Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema in WhatsApp cu apelurile vocale

(Subiect creat la: 05-07-2023 01:53 PM)
5026 Vizualizări
CatalinStama
Apprentice
Opțiuni
Numele meu de este Cătălin. As vrea sa va intreb in legătură cu o problema. Acum doua săptămâni am cumpărat două telefoane indentice Samsung Galaxy A14, 4g pentru mine și soția mea, le-am luat la prelungirii de abonament de la Orange și Vodafone. Avem mari probleme, pentru că nu putem vorbi prin WhatsApp, nu avem sunetul normal, se aude distorsionat si foarte slab. Nu pot înțelege care sa fie problema, microfonul funcționează pentru că in apelurile telefonice normale nu sunt probleme, am testat microfonul și cu funcția de înregistrare și merge perfect. Microfon este activat, are permisiunea pentru WhatsApp, dar nu înțeleg care sa fie problema. Poate știți dumneavoastră, poate ați mai întâlnit asemenea problema, telefoanele folosesc android 13. 

Va mulțumesc frumos
Sa aveți o zi cat mai frumoasa 
14 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut! Conexiunea la internet este OK? Wifi sau date mobile (ce tip de retea).

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Folosești WiFi sau date mobile? Ai putea incerca un Clear Cache sa vezi daca problema persista. ( Doar Clear Cache, da?).
CatalinStama
Apprentice
Opțiuni
Mulțumesc tare mult pentru răspunsuri. Am internet in casa prin wifi și în afara casei prin 4g. Mulțumesc pentru ideea de clear cache, sper să mă ajute.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
La fel face și dacă sunteți ambii conectați pe 4G?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
În apel video ai aceste probleme? Te întreb, pentru că WhatsApp are aceste probleme si pot sa confirm că în timpul apelului video sunt aceste probleme enumerate de tine.
CatalinStama
Apprentice
Opțiuni
Problema apare doar in sunet la imagine se vede acceptabil. Da, problema este in 4g și în wifi. Acum am dat clear cache. Am senzația că el folosește doar microfonul de fond, mj microfonul prin care se vorbește, pentru că dacă ții telefon foarte aproape de gura se aude , dar un pic îndepărtat și deja dispare suneo. Va mulțumesc foarte mult pentru ajutor. O seară cat mai frumoasa sa aveți
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă telefonul e pe difuzorul extern atunci folosește microfonul opus, adică cel de sus. Depinde ce înțelegeți prin acceptabil la imagine. Dacă imaginea merge un pic sacadat probabil nu o să vedeți în schimb la sunet se simte rapid. Ce fel de husă aveți pe telefon? E posibil să acopere microfonul și să se audă doar de aproape. În whatsapp exista o setare de economisire a datelor în timpul apelului, dar în mod normal nu ar trebui să afecteze sunetul. Nu știu dacă A14 are "efecte apel video". Ar trebui să fie în Setari>setari generale. Dacă are vedeți ce mod e setat la microfon, dacă nu are ceva filtre. Vedeți dacă înregistrați un mesaj audio în whatsapp dacă tot așa se aude. Acela elimină cel puțin problemele de rețea. O seară frumoasă vă doresc și eu.
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pe google meet sau Telegram ai încercat sa vezi dacă sunt aceleași probleme?
3Merlin
Legend
Opțiuni
Cătălin,
Poate că e momentul oportun să renunț(aț)i la WhatsApp.
Eu l-am folosit în paralel cu Telegram, aproape doi ani. Menționez că am un Galaxy A20e, cu 2 cartele SIM: una portocalie și alta roșie...
0 Aprecieri
CatalinStama
Apprentice
Opțiuni
Va mulțumesc tare mult pentru ajutor și sfaturi. Cu soția până acum nu am folosit decât WhatsApp, alta aplicație nu am mai incercat. Am făcut o probă și am lăsat câte unesaj vocal de pe fiecare telefon spre celălalt, culmea, se aude perfect, pe primirea mesajului, se aude chiar și ceasul care ticăie pe noptiera. Deci microfonul de jos funcționează. Cred că totuși că este vorba de o eroare, am șters cache-ul. Poate la un viitor update fie la Samsung ori WhatsApp se va rezolva. Încă odată va mulțumesc frumos și o zi cat mai frumoasa sa aveți.
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă ați înregistrat cu telefonul în aceeași poziție în care ați face și un apel video, adică de la distanta, nu la ureche, atunci eu zic că e o problema cu rețeaua unuia sau a ambelor telefoane. Probabil are latența prea mare, adică face pauze prea mari între două trimiteri/ primiri de pachete de date. Aceasta poate fi cauzata de semnal slab sau interferențe.
0 Aprecieri
DrumetuCreativ
First Poster
Opțiuni
Da,eu am m-ai întâlnit aceasta eroare.Trebuie sa resetati din fabrica telefonul!
0 Aprecieri
CGCristi
Pioneer
Opțiuni

Clear cache, daca nu reinstalează whatsapp

--------------------------------
Exploring the Samsung Universe, one device at a time!

Daily Driver > Samsung Galaxy A53 5G > Phantom Black > 128GB Storage > 6GB RAM
0 Aprecieri
alenus
First Poster
Opțiuni
salut! se poate face ceva sa nu se mai intrerupa apel watsapp de apelul normal ? mulțumesc frumos
0 Aprecieri