Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema camera Samsung A52s

(Subiect creat la: 07-04-2023 12:18 PM)
443 Vizualizări
ciprianos3
Pathfinder
Opțiuni
Am o mica problema cu camera foto pe telefon (galaxy A52s) pe care am avut-o si pe telefonul vechi (galaxy A51), ambele telefoane luate de la Emag... si anume ca, deobicei, o data la cateva capturi primesc o eroare "eroare la aparatul foto" si nu imi salveaza poza iar aplicatia foto se inchide. E mai frecventa pe modul de 48/64 mp si mai rar pe pozele normale. Sa fie oare de la google photo care nu le poate salva in cloud? Ca altceva nu imi trece prin minte. E destul de enervant cand crezi ca faci poza perfecta doar ca sa te trezesti cu eroare si sa nu se salveze.
Azi am incercat sa pozez niste pisici...

image

image

8 Răspunsuri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut, 

Încearcă un Clear Cache/Clear Data la camera foto, plus restart la telefon și vezi dacă mai apare eroarea. 

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ești cu update-urile la zi?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ciprianos3
Pathfinder
Opțiuni
Da, intotdeauna, am primit recent update-ul pe martie
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Ai cumva vreun MicroSD Card pe care l-ai mutat de pe A51 pe A52s folosindu-l ca mediu de stocare implicit pentru aplicația Camera?

Întreb pentru că asta ar putea fi o explicație a apariției acelei notificări pe ambele dispozitive. Un card corupt, pe care eventual va trebui să-l înlocuieşti cu unul performant de la Samsung şi care să-ți ofere nişte parametri superiori la nivel de scriere-citire.
Testează comportamentul aplicației Camera şi în Safe Mode pentru a vedea dacă mai apare acea eroare.
Trebuie verificat punctual natura problemei, eu unul sunt convins că nu din cauza smartphoneului apare acea eroare.
piulian
Explorer
Opțiuni
Cel mai probabil, un card corupt sau unul care nu suporta sdxc. Am patit si eu la fel cand am trecut de pe dslr pe mirrorless, si am rezolvat cu carduri noi.
0 Aprecieri
Opțiuni
Și eu mine este la fel pe A51. Tot timpul ii dau reset și merge.
0 Aprecieri
dumitrucosmin
Pioneer
Opțiuni
La mine se intampla la parte video filmez și după un minut sau 2 iese din video și nu se salvează nimic (a53)
0 Aprecieri
Alexa267
Apprentice
Opțiuni
Am A51 de aproape 3 ani si nu am intampinat astfel de probleme. Posibil sa fie vorba de vreun card pe care telefonul nu l accepta, am patit ceva asemănător la o camera foto Canon.