Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Problema A55

(Subiect creat la: 12-06-2024 07:16 AM)
347 Vizualizări
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Nu merge plata la POS ul din transportul în comun, adică apropie de POS și efectiv nu se întâmplă nimic. La orice alt POS sau bancomat funcționează perfect. Este vorba despre Cluj-Napoca ,aplicația BT PAY ,GOOGLE PAY la ambele face la fel. A mai întâmpinat cineva? O rezolvare...?
13 Răspunsuri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Pos-ul din autobuz e varză, probabil..doar la tine e asa? Întreabă călătorii daca au același problemă daca au BT sau google wallet. Dă curățare cache la ambele aplicatii
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Doar la mine se întâmplă.
0 Aprecieri
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Este posibil ca problema să fie de la POS din transportul în comun. Am pățit și eu ceva asemănător în București, deci nu aș da vina pe aplicații, mai ales dacă îți funcționează la POS din magazine. Încearcă un clear chace cum ți-a recomandat @Vlad1981
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Problema provine de la Pos-ul din autobuz.
Asa pățesc și eu pe A54.
În unele autobuze îmi merge, im altele nu.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Salut. Cred ca peste tot acele POS-uri din mijloacele de transport au probleme cu Banca Transilvania. Am vazut si eu persoane care nu reuseau sa plateasca biletul folosind BT, iar la restul (alte banci) mergea fara probleme.  BT are multe probleme la plata cu cardul (sau cu telefonul) in general.

ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Stai liniștit, așa și la mine! Oriunde merge numai la pos ctp Cluj-Napoca nu.
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Tot A55?
0 Aprecieri
ValiGo
Helping Hand
Opțiuni
Nu, s23fe
VladD91
First Poster
Opțiuni
Si eu am aceeasi problema cu A55 la CTP Cluj.
spy04
First Poster
Opțiuni
Aceeasi problema cu s24 tot la POS-urile din Ctp Cluj
Userul
Explorer
Opțiuni
Salut. Eu am avut s24 ultra si nicio problema pe ctp cluj. Am trecut pe s25 si nu mai pot plăti cu telefonul. A fost prima plata si eram deja supărat ca nu merge deloc. Dar merge oriunde altundeva. Card de la BT. Dar cu cardul fizic merge si cu ceasul merge. Deci nu știu ce sa zic. Vad ca nu este nicio rezolvare.
0 Aprecieri
Zen7979
Pathfinder
Opțiuni
Eu oricum am trecut a55 ca telefon secundar și folosesc s24 ultra fără probleme
0 Aprecieri
aadd1
First Poster
Opțiuni
Am aceeasi problema pe a55. Cu vechiul a33 mergea perfect. Am facut toate updateurile si verificat toate setarile. Tot nu merge. Are cineva alte idei?
0 Aprecieri