Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem

(Temat utworzony: 09-04-2025 07:04 PM)
235 Wyświetlenia
jaahqh
Student
Opcje
Jak wyłączyć powiadomienie dzwiekowe o równej godzinie w telefonie samsung?
9 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Jaki model telefonu posiadasz?

0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Zonniak Nie wiem skąd Ty bierzesz te informacje, ale są mało precyzyjne oraz żadna z Twoich wskazówek nie rozwiązuje problemu autor.

0 Like
jaahqh
Student
Opcje
Samsung Galaxy a33
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Przejdź do: Ustawienia -> Tryby i procedury. Na dole wybierz Procedury i kliknij u góry "+". Stwórz procedurę tak jak na zdjęciu, zmień sobie godziny i od teraz w konkretnym przedziale czasowym telefon będzie miał Tryb Wibracji.

Screenshot_20250409_193635_Modes and Routines.png

GlitchCore
Samsung Members Star ★
Opcje
Witam. Telefony Samsung domyślnie nie posiadają takiej opcji. Prawdopodobnie za ten dźwięk odpowiada zewnętrzna aplikacja. Możesz to zweryfikować w trybie bezpiecznym.
https://eu.community.samsung.com/t5/pozosta%C5%82e-smartfony/poradnik-soft-hard-reset-tryb-bezpieczn...
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@GlitchCore Wydaje mi się, że Autorowi postu chodzi o to jak zrobić, aby telefon sam się wyciszał w konkretnym przedziale czasowym. 

@jaahqh Czy możesz bardziej opisać co chcesz zrobić?

0 Like
miroON
Big Cheese
Opcje
@GlitchCore moze cos w tym byc co napisales Ze za powiadomienia dźwiękowe odpowiada zewnętrzna apk
Mam to samo u sb na s23 co miesiac a mianowicie ...
Co miesiac dostaje powiadomienie dźwiękowe z Orange

@jaahgh nie jestem przekonany ale wydaje mi sie ze moga to byc ,,być moze" powiadomienia- przypomnienia z kalendarza W zależności ktorego uzywasz ? tego od Google czy od Samsunga ...wiec mozliwe żebyś tam poszukał przyczyny ...

@jaahgh podales troche malo szczegółow
1. Czy te powiadomienia pojawiaja sie co dzien, co godz w tym samym dniu
2. czy pojawiaja sie one 1x co dzien o określonej godz ??
Moglbys doprecyzować o co chodzi ??
JasiuTV
Samsung Members Star ★★
Opcje
@miroON Może to dobry trop. @jaahqh najlepiej będzie zainstalować Nice Catch z Good Lock lub zerknąć w historie powiadomień, żeby ustalić czy to aplikacja wysyła powiadomienia.
miroON
Big Cheese
Opcje
Mozliwe, tego nie wiemy Najlepiej byłoby poczekać aż autor sam sprecyzuje co dokładnie się dzieje I wtedy szukac przyczyny .No bo tak to sb możemy tylko gdybać