Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z transmisją danych w aplikacjach a71

(Temat utworzony: 12-11-2020 09:17 PM)
1028 Wyświetlenia
Damian8989
First Poster
Opcje

Witam

Posiadam samsung galaxy A71. W niektórych aplikacjach np. PANEK CAR SHARING  lub inpost nie mam dostępu do internetu za pośrednictwem sieci komórkowej. Przez Wifi działają bez problemu. Wszystkie dostępy dla aplikacji zezwolone , bardzo proszę o pomoc.

0 Like
29 Odpowiedzi
Fixfan
Pathfinder
Opcje
miałem to samo dziś w dzień , nic nie pomogło ani uruchomienie ponowne , przeinstalowanie aplikacji itp ale już działo ja miałem problem z inpostem , sprawdziłem przed chwilą
0 Like
j_kamil
First Poster
Opcje

Witam.

Mam to samo z aplikacją Panek na A70. InPost u mnie działa. Panek wyrzuca błąd o braku połączenia internetowego, a wszystko inne działa. Na WiFi działa normalnie. Mam już tak od ok. 3 miesięcy. Na początku aplikacja działała, potem coraz trudniej, aż w końcu nic nie można zrobić na danych komórkowych, więc nie da się korzystać. Rozwiązania brak, trzeba przesiadać się na konkurencję.

0 Like
Szewcu72
MegaStar
Opcje

Takie problemy należy zgłaszać do twórców aplikacji. Do nich, a nie do producenta telefonu, należy ogarnięcie problemu i wydanie aktualizacji dla swojego produktu.

Jeśli moja odpowiedź była pomocna, kliknij LIKE lub ZAAKCEPTUJ JAKO ROZWIĄZANIE.
0 Like
joasiek
Journeyman
Opcje
Witam, mam problem z samsung a54. Pomimo włączonych danych komórkowych ful zasięg i nie wykorzystanych danych transmisyjnych internetu jest ciągle problem żeby wejść na jakąś stronę internetową i aplikacje. Działa tylko Facebook instagram i messenger. Klikając w Google wyszuka stronę ale jak już chce się wejść to pisze ze nie dostępne. Każda taka strona pomocy 🙈
0 Like
lalamido11
Explorer
Opcje
Witam.Spróbuj odinstalować przegladarke chrome google i zainstalowac od nowa jak to nie pomoże to zeób restart tel czyli wyczycisz wszystkie dane bedzie jak od nowosci zrob kopie zapasowa danych w chmurze google w razie czego bo danych już nie odzyskasz ale warto spróbowac może pomoże
0 Like
joasiek
Journeyman
Opcje
On od nowości tak robi. I aplikacje nie związane z chrome też nie dzialaja.
0 Like
joasiek
Journeyman
Opcje
Telefon ma 4 miesiące
0 Like
mirudo24
Samsung Members Star ★★★
Opcje

Czy przywracałeś kopię zapasową z poprzedniego telefonu? Zdarza się, że wraz z kopią przywracane są błędy. Wykonaj na początek resetowanie ustawień sieciowych. Aby to zrobić przejdź kolejno do: Ustawienia > Zarządzanie ogólne > Resetowanie > Resetowanie ustawień sieciowych.

joasiek
Journeyman
Opcje
Resetowanie ustawień sieciowych robiłam. Nic się nie zmieniło
0 Like