Samsung właśnie dzisiaj zaprezentował nowe Galaxy A56 i A36 Co nowego? Jakie zmiany? Zapraszam do... Wyświetl post
Stworzone dla każdego!
Custom List Message Item |
---|
Samsung właśnie dzisiaj zaprezentował nowe Galaxy A56 i A36 Co nowego? Jakie zmiany? Zapraszam do... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A.... Wyświetl post Druga aktualizacja z marcowymi poprawkami zabezpieczeń - Galaxy A16 4G - EUX - AYE1 Prawdopodobnie j... Wyświetl post |
Czy duża różnica w używaniu 54 i 56? Czy warto zmienić telefon tylko dla jasności ekranu? Wszystko inne jest w porządku i podoba. Wyświetl post Poczekam na nowy ui 7, jeśli nawet wtedy będę chciała zmienić telefon, prawdopodobnie go kupię. Myśl... Wyświetl post |
W tym wątku zachęcam wszystkich do dzielenia się informacjami odnośnie nowych aktualizacji oprogramowania w telefonach z serii Galaxy A.... Wyświetl post Druga aktualizacja z marcowymi poprawkami zabezpieczeń - Galaxy A16 4G - EUX - AYE1 Prawdopodobnie j... Wyświetl post |
Macie w temacie. Telefon galaxy a35 5g Chodzi o pasek głośności ... Wyświetl post Można zainstalować tą apkę (darmowa bez reklam): https://play.google.com/store/apps/details?id=net.h... Wyświetl post |
Nie moge włączyć aplikacji home up po aktualizacji do One ui 7 Wyświetl post |
Witam, mam problem z telefonem. Podczas użytkowania telefonu np. Przeglądanie Facebook(najczęściej na czarnym kolorze)wyskakują paski na... Wyświetl post @W1234567890, czy zaniosłeś finalnie smartfon do serwisu, zgodnie ze wskazówką użytkowników w innym ... Wyświetl post |
Hej. Mam problem z moim galaxy a55 8/256. Uruchamia się ponownie samemu w różnych momentach. Robiłem soft reset, wipe reset partition. Ale nic się... Wyświetl post @Jarson27, niekoniecznie, widziałem na forum co najmniej jeden wpis, kiedy użytkownik zgłosił się do... Wyświetl post |
Witam w moim a55 gdy scrolluje w dół w aplikacjach typu Shein, olx, samsung members, X, ekran co chwila sie szarpie, jakby scroll w dół i ładowanie... Wyświetl post |
Wiem jak zmienić ich kolor ale wtedy i tak nie wszystkie aplikacje mają dostosowany kolor do tego co ustawione jest na systemie. Widziałem jak... Wyświetl post Dzięki. Krótko i treściwie. Teraz wiem gdzie szukać gdy pojawi się "kaprys" na nowe ikony :). Pzdr. Wyświetl post |
Witam, czy po aktualizacji w A55 są w ustawieniach opcje Inteligence jak w A56 ? Bo nie potrafię tego znaleźć. Drugie pytanie czy da się jakoś... Wyświetl post W A55 nie ma i nie będzie funkcji AI dopóki Samsung nie zmieni polityki w tym zakresie. Jedyne na co... Wyświetl post |
Dlaczego nie chce mi się wyświetlać now bar mimo że mam włączone wszystkie aplikację Będę wdzięczny za odpowiedź ... Wyświetl post |
Witam, po aktualizacji Samsunga Galaxy A55 zauważyłem, że podczas płacenia Google Pay jest dźwięk potwierdzający zapłatę, ale nie ma wibracji, jak... Wyświetl post Chyba tak, bo sprawdziłem już wszystko, ale dalej nie działa wibracja. Reszta jest ok, czyli dźwięk ... Wyświetl post |
Dziś rano pobralem aktualizacje na mój telefon. Wszystko działa dobrze, poza tym, że bateria rozładowuje się momentalnie. Dokładnie mowiac jeden... Wyświetl post |
Chciałam się dowiedzieć czy ktoś miał takie problemy jak ja. Od dzisiaj rana cały czas telefon mi wibruje wyrzuca z aplikacji, nie wiem co się... Wyświetl post Witam Jeśli zabieg nie pomoże warto rozważyć przywrócenie telefonu do ustawień fabrycznych. Wyświetl post |
Nie działają mi pół przezroczysto wigety po aktualizacji do One ui7 Wyświetl post |
Witajcie, Przejdę od razu do konkretów:) Sprawa wygląda tak: -telefon: Galaxy A52s 5G -problemy (występują od... Wyświetl post @Michał101 Spadek wydajności w dużej mierze zależy od sposobu korzystania z urządzenia, jeśli system... Wyświetl post |
Najlepsze ustawienia dla jasnego i ciemnego nieba w trybie pro?? Wyświetl post @Amycherry Zapoznaj się z poradnikiem, dostępnym na forum: https://eu.community.samsung.com/t5/photo... Wyświetl post |
Gdzie jest w one ui 7.0 panel szybkich ustawien Wyświetl post Witam Czerwonym zjedz na powiadomienia a niebieskim zjedz na panel. Żeby było razem Wejdź w panel us... Wyświetl post |
Wczoraj w godzinach wieczornych smartfon samoistnie wykonał restart. Jest to dziwne ponieważ ma wyłączone opcje autorestartu ... Wyświetl post |
Witam wszystkich, Chciałam się poradzić. Od ponad miesiąca używam Samsung A55 5g i co kilka dni telefon rano prosi o pin. Są to np. 3 dni... Wyświetl post |
Witam, czy komuś jeszcze restartuje się Samsung Galaxy A55 co jakiś czas? Dodam, że automatyczny restart jest wyłączony w ustawieniach. Restart... Wyświetl post |
Użytkownik | Liczba like |
---|---|
68 | |
46 | |
46 |