Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 
Przejdź do rozwiązania ROZWIĄZANE

Problem z rozmowami - Samsung Galaxy A32 5G

(Temat utworzony: 01-12-2021 02:21 PM)
2110 Wyświetlenia
Klaudkaa
Journeyman
Opcje

Dzień dobry

Jestem posiadaczką telefonu Samsung Galaxy A32 5G. Od kilku dni mam problem z rozmowami - ciężko się dogadać gdyż rozmowy się zacinają, osoby z którymi rozmawiam mówią, że słychać bulgotanie jakbym była pod wodą. Oddałam telefon do serwisu ponieważ myślałam, że to problem głośnika/mikrofonu. Dzwoniono do mnie z serwisu z informacją, że z telefonem jest wszystko ok ale widocznie miałam nie wyłączoną funkcję która zakłóca rozmowy, tłumaczono mi, że włącza się to automatycznie gdy do telefonu zostanie włożona karta sim i należy ją wyłączyć i właśnie to może powodować bulgotanie podczas rozmów. Rozmowa z serwisantem trwała krótko i nie zapamiętałam o jaką funkcję chodzi. Czy ktoś może mi pomóc jak to się nazywa albo powiedzieć jak to wyłączyć?

Pozdrawiam

0 Like

5 Rozwiązania

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Rozwiązanie
Seba001
Pioneer
Opcje
@Klaudkaa Czy wyłączenie funkcji VoLTE w Twoim telefonie rozwiązało problem ze złą jakością rozmów?

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
Rozwiązanie
1406789
First Poster
Opcje
Dobry wieczur
Jestem posiadaczką telefonu Samsung Galaksy J miałam aplikację tlumacza z j polskiego na Szwecki moje wnuczki są Szwedkami i nie mogę do nich pisać .Chciałam tłumaczyć z pilsiego na Szwecki kiedyś aplikację umiałam było super .Nie wiem czego jest to powodem. Przetlumał mi tlumacz i wysyłałam po Szwecku czy ktoś moze mi pomuc bo mi to znikło jak to właczyć ? z góry dziekuję i pozdrawiam

0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@1406789 Można skorzystać z różnych aplikacji które tłumaczą z języka Polskiego na Szwedzki.

0 Like
6 Odpowiedzi
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Klaudkaa
Journeyman
Opcje

Oo chyba tak. Jak tą funkcję włączyć/wyłączyć w telefonie?

0 Like
Rozwiązanie
YOX
Samsung Members Star ★
Opcje
Ścieżka: Ustawienia - Połączenia - Sieci komórkowe
Rozwiązanie
Seba001
Pioneer
Opcje
@Klaudkaa Czy wyłączenie funkcji VoLTE w Twoim telefonie rozwiązało problem ze złą jakością rozmów?
0 Like
Rozwiązanie
1406789
First Poster
Opcje
Dobry wieczur
Jestem posiadaczką telefonu Samsung Galaksy J miałam aplikację tlumacza z j polskiego na Szwecki moje wnuczki są Szwedkami i nie mogę do nich pisać .Chciałam tłumaczyć z pilsiego na Szwecki kiedyś aplikację umiałam było super .Nie wiem czego jest to powodem. Przetlumał mi tlumacz i wysyłałam po Szwecku czy ktoś moze mi pomuc bo mi to znikło jak to właczyć ? z góry dziekuję i pozdrawiam
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@1406789 Można skorzystać z różnych aplikacji które tłumaczą z języka Polskiego na Szwedzki.

0 Like