Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z bateria

(Temat utworzony: 09-06-2021 11:45 AM)
779 Wyświetlenia

Też mam ten problem

Stefanexo
Apprentice
Opcje

Witam wszystkich. Mam problem z bateria w telefonie Galaxy A70 a mianowicie, telefon podlaczony oryginalna ladowarka z opcja szybkiego ladowania, telefon raz laduje sie tak jak powinien a drugim razem bateria w ogole nie rusza do przodu, stoi przykladowo na 44 % i nawet po godzinie ladowania nie ruszy chocby o ten 1 procent, po wypieciu i wpieciu kabla telefon tak jakby odzywa i normalnie laduje, powiem tyle, ze wipe w niczym nie pomogl. Gdzie lezy problem?

12 Odpowiedzi
ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Kiedyś mailem podobny problem (z innym telefonem lecz te samsunga) i przywrócenie ustawień fabrycznych go naprawiło. Lecz po przywróceniu ustawień nie przywracałem kopi zapasowej ustawień.
Stefanexo
Apprentice
Opcje

dzieki za sugestie, zaraz tak zrobie i powiem czy to pomoglo. Pozdrawiam

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
Oki czekam na info czy problem zniknął. Jeszcze jak masz możliwość sprawdź czy na innej Ładowarce występuje ten sam problem. Jeśli to wszystko nie pomóże może zostać wizyta w serwisie.
Stefanexo
Apprentice
Opcje

z innya ladowarka sytuacja wyglada tak samo, probowalem na ladowarce od Xiaomi i bylo dokladnie tak samo

ALIENX21
Helping Hand
Opcje
No to zostaję przywrócić ustawienia fabryczne
theguildsman
Helping Hand
Opcje
Spróbuj również z innym kablem.
nowan2020
Troubleshooter
Opcje
Samsung dużo więcej zżera prądu niż inne telefony , dlatego musi być specjalna ładowarka i kabel , aby było super szybko, zwykła 1,35 ampera Samsung 3 amper20210609_140931_6165.jpg20210609_140839_6164.jpg
Stefanexo
Apprentice
Opcje

Z innym kablem jest tak samo

Stefanexo
Apprentice
Opcje

Problem niestety nie zniknął, telefon normalnie ładuje się gdy wypne i wepnę ponownie kabel.