18-12-2020 01:35 AM
Witam. Od pewnego czasu mam problem z ładowaniem w modelu A20e.. mianowicie parę miesięcy temu oryginalna ładowarka przestała ładować(po podłączeniu do niej innego telefonu działała normalnie). Kupiłem więc nową i ta już ładowała bez problemu aż do niedawna gdzie telefon zaczął kompletnie świrować i po prostu raz ładował a raz nie po jakiś 3 dniach wszystko wróciło do normy ale już bez możliwości funkcji szybkiego ładowania.. dzisiaj niespodziewanie znów przestał się ładować + po chwili prób wtyczka kabla jest bardzo gorąca.. Ma ktoś pomysł czym to może być spowodowane?
18-12-2020 02:01 AM
18-12-2020 02:17 AM
sprawdzałem to już wcześniej gdy nie chciał się ładować. Fakt.. coś tam było ale wydaje mi się, że nie miało to wpływu na jakość ładowania. Zastanawiam się czy to po prostu nie port ładowania i gdzieś jest zwarcie. Jak narazie wole go nie podłączać do prądu.
18-12-2020 02:21 AM
dodatkowo wcześniej już szukając co to mogło być jeszcze kiedy dało się z niego dalej korzystać trafiłem na 2 czy 3 wątki na jakiś grupach ( czy też komentarze, opinie.. nie bardzo pamiętam) z rożnymi dziwnymi problemami z tym modelem w kwestii ładowania więc wole zapytać kogoś kto zna się na tym troszkę lepiej i może mi doradzić.
18-12-2020 08:48 AM
Zerknij do poniższego wątku i sprawdź zawarte tam wskazówki. Daj znać czy udało się rozwiązać problem.