Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Pot schimba fontul textului la tastatură?

(Subiect creat la: 22-01-2024 09:18 AM)
732 Vizualizări
Doramo
Journeyman
Opțiuni

Bună ziua, știe cineva dacă la Samsung Galaxy A13 pot schimba fontul felul textului pe tastatură mă refer și la scris. Mulțumesc anticipat 

1 Soluţie
Soluţie
Fa_bio
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Da, poți schimba fontul tastaturii și a textului pe Samsung Galaxy A13. Iată pașii pentru a face acest lucru:

1. Accesați Setări.Derulați în jos și selectați Display.

2. Alegeți Font size and style.

3.Apoi selectați Font style.

4.Alegeți fontul dorit din lista de opțiuni disponibile.

5.Dacă doriți să descărcați mai multe fonturi, atingeți Download fonts și urmați instrucțiunile de pe ecran.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

9 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Ar trebui sa poti schimba fontul. Deschide aplicatia setari si dai o cautare dupa font.

Soluţie
Fa_bio
Pathfinder
Opțiuni
Salut! Da, poți schimba fontul tastaturii și a textului pe Samsung Galaxy A13. Iată pașii pentru a face acest lucru:

1. Accesați Setări.Derulați în jos și selectați Display.

2. Alegeți Font size and style.

3.Apoi selectați Font style.

4.Alegeți fontul dorit din lista de opțiuni disponibile.

5.Dacă doriți să descărcați mai multe fonturi, atingeți Download fonts și urmați instrucțiunile de pe ecran.
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Nu stiu daca zfont3 te poate ajuta. Dar ca si aplicatie zic sa arunci un ochi ,poate te ajuta.
Un screenshot la ce zic colegii mai sus.
1705912715135.jpg
Doramo
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc din suflet, am încercat așa...dar se pare că doar mie îmi arată cu Fontul schimbat....nu și celor cu care discut sau în ce aplicații îl folosesc. 1705915174629_1705915174623_0.jpg
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, fontul se modifica pe dispozitivul tau. Ceilalti, vad conversatia in fontul lor 🙂

Doramo
Journeyman
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru pont...de font 😉
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Serios? Doar nu credeai ca se modifica la altii.... 🤣

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Doramo
Journeyman
Opțiuni
Credeam că se vede modificat nu că modifică scrisul altora...doar al meu gen cu se poate face în WhatsApp
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Da, am inteles. Din fericire, fiecare vede pe propriul dispozitiv fontul stabilit de el si este normal. Cui i-ar conveni sa vada pe telefonul sau, fontul altuia care poate nu ii place sau ii este greu sa il descifreze (sunt fonturi mai greoi de citit)?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare