Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Pop up notificări

(Subiect creat la: 28-11-2023 01:41 PM)
630 Vizualizări
YeN954
Apprentice
Opțiuni
Salutare,

Mi am făcut update la one ui 6 și am întâmpinat o problema. Înainte când primeam o notificare îmi venea sus notificare în jurul camerei foto cu textul mesajului, persoana pe care mi l a scris/aplicația și notificarea aplicației respective dar și un pop up pe ecran pe care dacă îl atingeam îmi deschidea aplicația intr o fereastra mai mica în timp ce eram în alta aplicație. Acum după update la one ui 6 îmi apare fie notificarea sus fără acel buton de pop up fie dacă selectez din setări doar fereastra pop up fără notificarea de sus. Asta este de la versiunea de one ui sau? 
3 Răspunsuri
YeN954
Apprentice
Opțiuni
Asta vreau sa spun. Înainte îmi apărea și sus, unde vedeam textul mesajului dar și pe ecran îmi apărea acel buton pe care dacă îl apasă îmi apărea fereastra de pop up1701175211801.jpg
0 Aprecieri
3Merlin
Legend
Opțiuni
Dragă (whateverisyourname),
De fiecare dată când îți actualizezi interfața (OneUI = One User Interface) la o nouă versiune, toate setările făcute anterior se pierd, deoarece noua versiune vine cu valori implicite (default settings).
Ca să-ți rezolvi problema legată de notificări, accesează meniul de setări Android (roata dințată, gri, dreapta sus) și caută secțiunea Notificări.
Citește cu atenție și după ce ai înțeles, poți face modificări ale parametrilor.
Spor!
YeN954
Apprentice
Opțiuni
Nu s a modificat nicio setare, asa era și pe cealaltă versiune android 13. Plus ca sunt 3 cazuri ale notificărilor, le am testat pe toate... Problema e ca nu se mai comporta la fel. Și înțeleg sa corecteze sau sa adauge funcții noi, foarte bine.... Dar nu înțeleg de ce le scot pe altele mai ales ca nu cred ca s a plâns nimeni de aceasta setare... Cui nu i plăcea nu o folosea. Nu înțeleg de ce au scos setarea asta.
0 Aprecieri