16-05-2024 10:21 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
- Report Inappropriate Content
Bună ziua, tocmai ce am cumpărat un A52s ,primul meu telefon Samsung. Am făcut trecerea de la un Huawei Nova 9 și pot spune ca acest Samsung este la toate capitolele sub Huawei, cel mai enervant este ca încărcarea durează ff mult și camerele sunt mult mai slabe. Atât s a putut , asta e!!!!
16-05-2024 11:23 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Salut,
Am mers pe A52s în special pentru design și procesor, A53 avea proc mai slab decât acest snap778, iar seria A54 și A55 au bezel prea mare și sunt mai groase/urate.
16-05-2024 11:39 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-05-2024 11:52 PM - last edited 16-05-2024 11:52 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Am dat pe el 700 de lei resigilat, mi s a părut un preț foarte bun ținând cont ca arata ca nou. Din rațiuni personale ce țin de zgarcenie, nu am cumpărat niciodată un telefon peste 2000 de lei, mai mereu au fost luate la 1 an de la apariție sau la jumătate din preț second-hand din vreun amanet. Mi se par mult prea overpriced toate telefoanele. Se devalorizează repede pana la următoarea generație. Acum în regim de urgenta nu am vrut sa dau mai mult, am ajuns la modelul asta. Dacă ma tine un an, este ok.
16-05-2024 11:59 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
17-05-2024 12:05 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-05-2024 11:23 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
16-05-2024 11:29 PM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Salut, într-adevar, pe hârtie camerele de pe Nova 9 sunt mai slabe, dar în realitate mie mi se par mai bune, senzorul captează mai multa lumina și procesarea este mai reușită, spun asta din cauza ca am testat acest Samsung zilele astea în toate condițiile. Legat de serviciile google, le puteam instala ușor, aveam tot ce trebuia, magazin play și restul, nu era asta o problemă, softul pe Huawei se mișcă la fel de bine ca android 14 pe a52s.
17-05-2024 09:44 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Are deja o vechime cam mare.
Eu ti-as recomanda un A54.
Are un preț cât de cât ok și merge puțin mai bine decât A52s.
L-am avut și eu, pe culoarea mint.
Practic dacă ii dai returnare, și mai pui o diferență de bani, vei vedea diferențe și la calitatea camerelor, a bateriei, a performantelor
17-05-2024 10:43 AM
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Mute
- Subscribe to RSS Feed
- Highlight
Calitatea sunetului in apeluri este mult mai slaba decat la Huawei...semnalul la fel, posibil ca cei de la Huawei sa fi folosit materiale mai bune in telefonul lor.