Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Părere Galaxy A53 5G?

(Subiect creat la: 31-08-2022 12:46 PM)
458 Vizualizări
Andrei_34567
Explorer
Opțiuni

Salut! Ce parere aveti de samsung A53 5G?

12 Răspunsuri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Cred ca este un telefon foarte bun, oferit la un pret corect. Din ce reviews am vazut, parerile sunt pozitive.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Este un telefon bun. Depinde de bugetul pe care il ai si ce asteptari ai de la telefon. Daca ai buget mai mare, poti lua in considerare S21 FE, altfel, A53 este o alegere buna.

Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut,
Este un telefon fiabil cât de cât. Dacă îl folosești pentru apeluri, video , social media și jocuri care nu necesita performanta mare este un telefon bun
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Sunt pe aici posesori de A33 5G,unii au scris chiar review în topic.Mă gândesc că A53 5G este foarte puțin diferit aici ai o comparație.Dacă A33 5G îl recomandă destui,cu atât mai mult A53 5G ar fi o alegere bună.
https://m.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11268&idPhone2=11429

Nici acesta nu ar fi o alegere rea,chiar dacă este lansat în 2021.Are multe review-uri pozitive.
https://www.emag.ro/telefon-mobil-samsung-galaxy-a52s-dual-sim-8gb-ram-256gb-5g-awesome-black-sm-a52...
0 Aprecieri
Deriush
Voyager
Opțiuni
Mai bun A52s chiar daca e mai vechi cu un an decat A53,procesor snapdragon fata de exynos.
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
Slab, nu as lua nimic din gama A, lag, update târzii, nu e ce trebuie.
Are un avantaj bateria în rest mizerie.
Am un s21ultra și un A52 nu exista termen de comparație între ele.
Din poziția asta mergea de 2 ori mai bine s20 plus decât oricare din gama A actuala.
Mergi către s21, s21fe, chiar și s20 ultra de 10 ori superior la gama A.
Eu zic sa mai aștepți dacă nu ai bugetul necesar și sa mai strângi ceva bănuți și sa iei ceva care sa nu te doară capul cel puțin 3 ani.
0 Aprecieri
Andrei_34567
Explorer
Opțiuni

Nu compara s21ultra cu A53😡
0 Aprecieri
OdoClaudiu
Big Cheese
Opțiuni
A53 nu îl poți compara nici cu gama S20 chiar și s10 merge mai bine ca gama A.
Vorbesc din experienta de utilizator a mai multor modele din S ai A
0 Aprecieri
Andrei_34567
Explorer
Opțiuni
Nu are cum sa fie la fel
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Eu am înțeles că te-ai orientat spre seria A din anumite motive,cel mai probabil există un anume buget care nu îți oferă opțiuni din seria S cum spune @OdoClaudiu.Aşa şi este,chiar dacă materialele şi performanțele sunt superioare nu se pot compara fiind din categorii diferite.Uite,am găsit un link oficial foarte complex strict legat de seria A.Chiar dacă este în limba engleză poate te ajută în luarea unei decizii.
https://www.samsung.com/uk/mobile-phone-buying-guide/best-samsung-a-series-phone/
0 Aprecieri
Opțiuni

Salut am văzut pe unu care compara telefoane de top gen s21 sau s20 cu un telefon clasa A mid ranger crecă băiatul a fumat ceva altfel nu văd logica,fiecare client are un buget spre ce telefon te orientezi a53 5g este un telefon clasa mid ranger își face treabă foarte bine vorbesc din experiență pentru că dețin acest telefon nu pune botul la cei care critică clasa A sunt telefoane destul de bune iar dacă nu ești mulțumit faci retur în termen de 14 zile parcă așa era regula

0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Bună! Eu îți recomand A52s pentru performanta îmbunătățită deoarece are un procesor smapdragon nu exynos si nu exista multe diferențe între A53 și A52s. Dar dacă vrei 4 ani de actualizari atunci poți sa cumperi A53!
0 Aprecieri