Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Optimizare Utilizare Baterie

(Subiect creat la: 03-08-2022 07:23 PM)
355 Vizualizări
Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni
Salut! Am un telefon a32 4g si de cand am facut actualizarea la android 12 nu mai gasesc functia de Optimizare Utilizare Baterie. Cum pot accesa functia pe android12?

image

1 Soluţie
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dintr-un motiv necunoscut a fost eliminata aceasta optiune din meniuri la Android 12. Ea exista totusi si poate fi activata folosind o metoda alternativa:

1. Descarca si instaleaza din Play Store Activity Launcher
2. Lanseaza-l si sus scrie in campul de cautare cuvantul "optimise". Asta ca sa gasesti mai usor optiunea sa nu cauti printre sute altele
3. Dai pe activitatea "Optimise battery usage"....cea incercuita la mine in poza.

Poti sa si salvezi un shortcut al acestei activitati in drawer ca sa o lansezi alta data direct.

Bafta...Screenshot_20220803-194818_Activity Launcher_3592_1659545299.pngScreenshot_20220803-194945_Settings.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Dintr-un motiv necunoscut a fost eliminata aceasta optiune din meniuri la Android 12. Ea exista totusi si poate fi activata folosind o metoda alternativa:

1. Descarca si instaleaza din Play Store Activity Launcher
2. Lanseaza-l si sus scrie in campul de cautare cuvantul "optimise". Asta ca sa gasesti mai usor optiunea sa nu cauti printre sute altele
3. Dai pe activitatea "Optimise battery usage"....cea incercuita la mine in poza.

Poti sa si salvezi un shortcut al acestei activitati in drawer ca sa o lansezi alta data direct.

Bafta...Screenshot_20220803-194818_Activity Launcher_3592_1659545299.pngScreenshot_20220803-194945_Settings.png

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Claudiu_AND
Explorer
Opțiuni
Mersi
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Nu există "motiv necunoscut".Există doar motiv cunoscut dar neexpus public,transparent aşa cum ar trebui să o facă orice companie care îşi respectă utilizatorii de produse.Nu este singurul lucru eliminat în urma unui update/upgrade şi nu ar fi rău ca Samsung atunci când specifică ce este nou implementat,să specifice şi ce se elimină.Eu nu am neapărat pretenția unor detalii justificative,doar să existe o informare corectă ca să nu mai fie pe aici întrebări cum ar fi:
Voi ați remarcat că "x" opțiune sau setare nu mai există?

Este strict opinia mea.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Este necunoscut pt mine si multi altii si din ce vad si pt tine. Deci tot necunoscut este. Faptul ca undeva, cineva stie sau are o explicatie nu schimba cu nimic faptul. Pt noi tot necunoscut ramane. Si nu Samsung a eliminat-o ci Google pt ca nu este nici pe alte marci (cel putin asa am citit). Samsung a scos optiunile de conversie automata de la HDR la SDR a videou-rilor cand faci share de ex

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Da,în acest context înțeleg.Dar există multe alte aspecte eliminate,pentru care nu Google e responsabil,ştii bine că un coleg a sesizat pe Note10+ lipsa acelui cursor de setare a transparenței pentru Split view.posibil tot Google,fiind vorba de Android 12. Mai sunt şi altele probabil,pe dispozitive mai vechi sau mai noi,ideea era că poate nu ar fi rău să existe o rubrică informativă unde să se expună aceste informații.Indiferent de originea celui responsabil.
Să scrie clar: Oameni buni,Google a eliminat,nu noi!
😄
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mai avem de asteptat pt asta 😏

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Aşteptăm şi dacă aşteptăm în zadar tot nu este vreo tragedie.
Mi-aş fi dorit însă mult o informare cât mai bună din surse oficiale,nu altceva.Aşa cum tu ai răbdare să le oferi informându-te şi documentându-te, deşi nu te obligă nimeni,o pot face ei din respect față de consumatori.Până una-alta tot pe ei ne bazăm,mulți nu au nici timp să analizeze aceste detalii,mulți nu le înțeleg,altora pur şi simplu nu le pasă pentru că oricum nu ştiau de ele şi nu le utilizau...dar cât timp informezi despre ce este nou,informează şi despre ce exista şi nu mai există.Aceasta era ideea.
0 Aprecieri
Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Pe android 12 in meniul Intretinere baterie si diapozitiv, la secțiunea baterie - mai multe setări pentru baterie exista opțiunea denumita Baterie Adaptabila. Face cam același lucru ru cu vechiul "optimizare utilizare baterie".
0 Aprecieri