Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

One Ui 6.0 camera Poze distorsionate A53

(Subiect creat la: 28-02-2024 05:36 PM)
503 Vizualizări
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Salut! Dupa update-ul din decembrie 2023 la One Ui 6.0 camera principala de 64M a inceput sa faca poze distorsionate, persoanele sau obiectele se vad mai subtiri sau mai late decat sunt in realitate. Stie cineva cum se poate rezolva problema? Ati mai patit? Am resetat camera la setarile initiale dar nu si-a revenit....Mulțumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri! 
15 Răspunsuri
PACRi
Maestro
Opțiuni
Arată-ne un exemplu, te rog
2b old & wise u have 2b young & stupid 1st.
0 Aprecieri
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Ies pozele ciudate, mai subtiri oamenii, mai lați... 20231226_125152_1000030383_1703587917.jpg20231226_125144_1000030382_1703587909.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Încearcă sa ștergi datele de la aplicația camera (ții apăsat lung pe icon-ul aplicației, apoi apeși pe i, apoi la stocare dai golire). Poți pune un screenshot cu datele pozei?(din galerie intri pe poză și tragi cu degetul în sus).
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Am dat golire, resetare, curatare cache..... degeaba... Am mai citit pe internet ca sunt mai multi utilizatori cu A53 care au aceasta problema dupa update-ul la Ui 6.0. Aștept următorul update poate rezolva problema, dar cine stie cand vine...1709136426384.jpg1709136426489.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Pozele le faci în format 4:3 presupun. Formatul în care sunt salvate este 4:3, dar parca pozele sunt făcute 16:9 și apoi forțate în 4:3, ceea ce ar explica distorsiunile din ambele poze. Și dacă faci poza pe alte formate sau alta rezoluție tot așa ies?
Este posibil să fie un bug în ultimul update.
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Am incercat cu toate formatele pe 64M, tot distorsionate ies. Pe 16M ies ok, dar e rezolutia mai slaba fiind camera de wide cred. Cu siguranță e un bug, din ce am mai citit pe alte forumuri. Aștept următorul update, doar ca e posibil sa dureze ceva pana apare, ca abia acum 2 luni a aparut asta care a defectat camera principala... Speram sa gasesc o rezolvare pana apare update-ul, desi nu cred...
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Dacă este un bug, nu prea ai cum să îl ocolești decât dacă folosești 16MP. Rezoluția ar fi suficienta ținând cont că în general vezi pozele pe un ecran care are 2-4 MP și oricum poza este redimensionată în momentul vizualizării. Ar putea fi o inversare a raportului dimensiunilor în poză. Teoretic asta ar putea fi corectat, dar e un pic mai complicat
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Da, o sa folosesc 16M pana se rezolva cu update-ul (daca se mai rezolva, sper sa stie Samsung de problema asta) , doar ca mai descarc pozele sa le vad pe smartTV sau laptop si nu prea imi place rezolutia.
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Încearcă un Wipe Cache partition și repair apps din recovery mode. Vezi dacă se rezolvă.
0 Aprecieri
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Am dat, nu s-a rezolvat...
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Ultima soluție care îmi vine in cap, ar fi resetarea generală. Dacă nu vrei sa faci resetare, atunci așteaptă următorul update.
0 Aprecieri
Valy88
Journeyman
Opțiuni
Din ce am mai citit pe alte forumuri nici resetarea generala nu a rezolvat, cel mai probabil am sa aștept următorul update, desi cred ca va mai dura pana vine, avand in vedere ca abia a aparut asta care a stricat camera acum 2 luni...
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Să speram că se va rezolva după update.
Florinnanu
First Poster
Opțiuni

Intampin aceeasi problema. Fotografiile ies turtite dar nu întotdeauna. Am incercat toate variantele de rezolvare propuse mai sus pentru Valy88 dar nici una nu da rezultate. Singurul mod in care fotografiile ies corect dpdv al aspectului este cel cu rezoluția de 16Mp. Si toate aceste probleme sunt după ultimul update. Gasim o rezolvare a problemei?

0 Aprecieri
BogdanM29
First Poster
Opțiuni
Se pare ca nu se rezolva nimic.Dupa cum se vede,cei de la Samsung nu dau nici 2 bani pe clientii lor.Dar cu siguranta urmatorul telefon va fi tot Samsung(sarcasm)..
0 Aprecieri