Cześć 😃.
Mam starszego Samsunga Galaxy A41 związku z tym chcę go ocenić i powiedzieć, czy faktycznie opłaca się go kupić, chociaż mój ma już trzy lata.
Chociaż druga ocena kolejnego telefonu pojawi się: wtorek 24 sierpnia
- Szybko i sprawnie działa.
- Nie nagrzewa się zbyt szybko.
- Łatwy dostęp do przeróżnych aplikacji.
Chcę dodać, że Samsung Galaxy A41 nadaje się również dla naszych pociech 😉. Rysowanie w notatkach oraz pisanie w Word zapewnia dzieciom dobre poczucie humoru. Polecam go kupować również dla dzieci. Jest nie duży, łatwo wchodzi w kieszeń. Myślę, że Samsung Galaxy A41 nadaje się do tego rodzaju użycia. Dla porady dodam, że drugim idealnym telefonem dla dzieci w wieku od 6 lat do o wiele wiele starszego nadaje się Samsung Galaxy A40 - niewielki, nawet nieco mniejszy niż Samsung Galaxy A41.
- Dostęp do wszystkich aplikacji w Google Play.
- Dobra rozdzielczość aparatu - powiększanie, wytężanie oraz rozmazywanie i wyostrzanie obrazu.
- Dobra jakość.
Moim zdaniem, jest to dobry telefon. Zdarzały się również problemy dotyczące Samsunga Galaxy A41 ale naprawianie było zdecydowanie bardzo szybkie i proste. Błędy, które miewałam oglądając wszystkie funkcje tego Samsunga naprawiłam pomocą użytkowników forum 😀. Jest również aplikacja Game Booster, która rzeczywiście nadaje się dla dzieci uwielbiające gry i aplikacje związane z edukacją. Game Booster nagrywa ekran gier, po skończeniu nagrywania przenosi film do Galerii.
Telefon szybko działa.
Można również zmieniać tapetę w Wiadomościach na czacie.
Zmienianie profilu użytkownika w kontaktach.
Myślę, że to na tyle z mojej strony.
Trzymajcie się 👋.