Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Oare e adevărată această listă cu telefoanele eligibile la android 13?

(Subiect creat la: 21-08-2022 03:11 PM)
1321 Vizualizări
Ioio30
Voyager
Opțiuni
Am găsit acestă listă pe sammyfans, și sunt curios dacă chiar așa o să fie și doar modelele alea menționate acolo o sa fie eligibile. 

image

image

image

image

image

11 Răspunsuri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Asta înseamnă că și modelul meu m11 ar primi android 13 one ui core 5.1 ? E slab telefonul dar asta e dacă tu zici că cele lansate din 2020 încoace care au avut android 10 la bord
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Eu ziceam așa că ai făcut referire la TOATE TELEFOANELE care au fost lansate după 2020 încoace cu android 10 la bord , și nu ai precizat că flagshipurile și cele de mid(nu mai știu cum le zice) vor primi android 13 , m11 nu va primi android 13 cu siguranță fiind de low budget , el a fost lansat în 2020 cu android 10 și a fost aplicată o politică 3 ani actualizări 2 ani importante și al 3 lea de securitate , este trecut la bianuale deci 2023 e ultimul an în care mai primește actualizări , poate lucrurile se vor schimba dar nu se știe fiind low budget , și în legatură cu schimbatul telefonului pot lua un alt telefon de la altă companie care acolo e considerat budget dar la samsung e flagship în termen de specificați mă refer
0 Aprecieri
GeorgeOvidiu
Pathfinder
Opțiuni
Păi totuși te rog e a71 nu seria m care seria m e cea mai defavorizată adică la noi nu se cumpără seria m dar să intri pe seria m pe samsung members india să vezi ce e , multe funcții pe care telefoanele le suportă dar samsung nu le oferă sau multe alte probleme , poate o să primesc eu unul sunt foarte mulțumit de telefon nu am probleme nici lag poate în unele jocuri merge puțin puțin mai greuț și multe jocuri care nu le suportă telefonul fiindcă am un procesor vechi (qualcom snapdragon 450) din 2017 care este pe arm64-v8a si samsung la pus pe armv7 și nu pot instala jocurile noi si unele aplicații și că are one ui core
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
S-ar face dreptate si pentru S10 care este totusi un telefon flagship !
0 Aprecieri
david240
Big Cheese
Opțiuni
Efectiv e de 3 ani apărut și nici S21 nu primește 4 ani actualizari deci
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Este o politică Samsung putin ciudată ! Ar suporta cu ușurință Android 13 la procesoarele si memoria care o au !
0 Aprecieri
Sippy_Only
GrandMaster
Opțiuni
Mulțumesc frumos pentru răspuns ! T Totusi S 10 a fost lansat daca imi amintesc ca varf de gama la momentul aniversar al Samsung la 10 ani de la înființare. Inca mai sper la o surpriza placuta si poate ce spune referitor la telefoanele care vor primi Android 13 in postarea aceasta se va concretiza !
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pana nu sunt afisate oficial, sunt doar zvonuri. Ar fi frumos ca seria S10/Note 10 sa primeasca 13 dar ar fi a 4a versiune majora si nu prea cred.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
David13Q
Pathfinder
Opțiuni
Galaxy s21 fe andorid 12 - android 16 nu?
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Atat timp cat lista nu este una oficiala prezentata de Samsung nu avem nici o siguranta ca este si corecta. Sunt doar banuieli si nimic concret.

Stai cu ochii pe comunitate si in momentul in care o sa posteze Samsung lista oficiala o sa aflam cu siguranta.

lazlar14
Black Belt 
Opțiuni
s10 nu o sa primeasca android 13 dar a51 primeste
0 Aprecieri