Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Jak zmienić ikonki

(Temat utworzony: czwartek)
168 Wyświetlenia
Opcje
Wiem jak zmienić ich kolor ale wtedy i tak nie wszystkie aplikacje mają dostosowany kolor do tego co ustawione jest na systemie. Widziałem jak niektórzy mieli zmienione wszystkie aplikacje bez wyjątków na jaki kolor chcieli i jak to zrobić? 
0 Like
15 Odpowiedzi
Sławek1979
Voyager
Opcje
Taaak masz rację, to powinno być spersonalizowane pod siebie... Ja ściągnąłem z neta ikony w formacie png i z GLockiem użyłem te na głównym pasku na dole. Wszystko można 😄 Miłego dnia👋
Jacekbar
Pathfinder
Opcje
Ikony możesz pobrać z Samsung Store, wejdź w tapety i styl, zmień tapety, na końcu bedzie link więcej tapet. Po wejściu do sklepu będzie zakładka Ikony. Możesz tam pobrać darmowe oraz płatne Ikony. Ewentualnie zerknij na ten link https://youtu.be/3Nm2qg--Hy8?si=Iz3V9gR1-97J8Zee
kamil40013
Samsung Members Star ★★★
Opcje

@Basement777  napisał(a):
Czy te "modowane" pakiety ikon np. z Good Lock są w jakiś sposób bardziej zasobożerne/obciążające od ryginalnych czy 

Good Lock jest bardzo mocno zintegrowany systemem w przeciwieństwie do aplikacji firm trzecich, dlatego też modyfikacje wprowadzone za jego pomocą nie obciążają dodatkowo urządzenia.

Basement777
Pathfinder
Opcje
Dzięki. Krótko i treściwie. Teraz wiem gdzie szukać gdy pojawi się "kaprys" na nowe ikony :). Pzdr.
Mrgaretka30
Helping Hand
Opcje
ja mam za ikony moje awatary1748068408027.jpg
MałaGosia
0 Like