Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Irytujący pasek stanu

(Temat utworzony: 2 tygodni(e) temu)
136 Wyświetlenia
dziewczynazlasu
Explorer
Opcje
Irytuje mnie pewien detal w Galaxy A55. Pasek stanu po lewej stronie wyświetla zegar, a zaraz obok zegara pojawiają się powiadomienia. Problem w tym, że między zegarem, a powiadomieniami nie ma stałej, niewidzialnej "belki" (zaznaczyłam pomarańczową kreską). Gdy godzina, powiedzmy 17:31 zamienia się w godzinę 17:32, powiadomienia automatycznie przesuwają się w prawo, ponieważ dwójka zajmuje więcej miejsca niż jedynka. Nie jestem w stanie wyłączyć widzenia peryferyjnego, więc proszę o radę jak można naprawić ten problem.

image

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Umbertumber
Pioneer
Opcje
Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale możesz spróbować zmienić czcionkę na Samsung One, która jest mniejsza (i może nie będzie tego aż tak widać). Ewentualnie możesz przesunąć zegar na prawą stronę (albo całkowicie go ukryć) w goodlocku w aplikacji QuickStar

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

2 Odpowiedzi
Rozwiązanie
Umbertumber
Pioneer
Opcje
Nie wiem czy to w czymś pomoże, ale możesz spróbować zmienić czcionkę na Samsung One, która jest mniejsza (i może nie będzie tego aż tak widać). Ewentualnie możesz przesunąć zegar na prawą stronę (albo całkowicie go ukryć) w goodlocku w aplikacji QuickStar
dziewczynazlasu
Explorer
Opcje
Zmieniłam na Samsung One i pomogło! Dzięki 😊