Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

INSTAGRAM SI ONE UI.7

(Subiect creat la: cu 2 săptămâni în urmă)
141 Vizualizări
ryomedia
Navigator
Opțiuni
Salutare am tot auzit ca INSTAGRAM are probleme cu noul One Ui 7, mai este valabila chestia asta? S au facut update uri pe treaba asta? Daca nu cum intru intr o versiune mai veche compatibilia ( sa nu consume baterie )
1 Soluţie
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pana vine update-ul la Instagram, poți lua o versiune mai veche de pe APKMirror. Sau poți participa la programul beta.
La mine pe S25 Ultra nu sunt probleme.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

6 Răspunsuri
Soluţie
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Pana vine update-ul la Instagram, poți lua o versiune mai veche de pe APKMirror. Sau poți participa la programul beta.
La mine pe S25 Ultra nu sunt probleme.
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @EmiliaDuna ,

Trebuie spus că Samsung nu recomandă în mod oficial descărcarea de fișiere APK din surse externe, cum ar fi APKMirror. Motivul principal este legat de securitate. Atunci când descarci aplicații din afara magazinelor oficiale, cum ar fi Google Play Store sau Galaxy Store, există un risc inerent ca fișierul APK să fi fost modificat pentru a include malware, viruși sau alte programe malițioase.

Chiar dacă APKMirror este o sursă de încredere, riscul de care vorbesc tot există.

Și, dacă citești cu atenție informațiile din cadrul garanției oficiale pe care Samsung o practică pentru toate produsele sale, inclusiv la telefoanele mobile, poți pierde chiar și garanția telefonului în cazul în care modifici/alterezi software-ul original.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
mee77
Navigator
Opțiuni
am primit actualizare acum pentru S24 și am verificat instagram, nu am nici o problema, instagram funcționează ok!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Eu nu am avut nici o problema cu Instagram pe S25u. Il folosesc zilnic..

EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Nici eu n-am observat vreun comportament neobișnuit.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElenaP
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut. Depinde de modelul telefonului, dar da, încă sunt probleme cu bateria din cauza aplicației Instagram. În cazul în care întâmpini probleme, folosește sfatul primit de la @EmiliaDuna