Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

A52 5G, de ce am primit în pachet încărcător de 15W, în loc de 25W?

(Subiect creat la: 19-04-2021 07:37 PM)
1553 Vizualizări
Mmagda
Journeyman
Opțiuni

Am achizionat recent un A52 5G, iar in cutie este incarcator de 15W, in timp ce telefonul suporta incarcare super rapida de 25W. 

M-am uitat sa achizitionez un incarcator, dar si acela se gaseste fara cablu, si i-as fi pus cablul de la incarcatorul vechi, doar ca alta surpriza: cablul trebuie sa fie type-C to type-C. La cele mai vechi e USB 2.0 to Type-C. Deci esti obligat sa iei incarcator nou si cablu de date nou. Deci daca investesti intr-o husa de protectie, sticla de protectie (fata + cameroaiele din spate), incarcator, mai investesti citeva sute de lei bune. Noroc ca are mufa jack, altfel mai trebuia sa cumpar si casti wireless. 
25 Răspunsuri
_HOMELANDER
Helping Hand
Opțiuni
Zi mersi ca macar primesti incarcator in cutie 😉
Mmagda
Journeyman
Opțiuni
i feel you 😁
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca luai A72 aveai si incarcatorul de 25W 🤷

Acum priveste si din punctulasta de vedere... Samsung ti-a pus la dispozitie incarcator....putea sa nu ti-l dea nici pe cel de 15W cum de ex a facut cu seria S21. Nu trebuie sa incarci la maxim, tu esti cel care vrea asta....si atunci cumperi incarcator mai puternic

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
Mmagda
Journeyman
Opțiuni
A72 e prea mare pentru miniile mele :face-with-tears-of-joy: adevarat si asta, doar ca intr-o piata atit de competitiva, a face reclama la niste caracteristici si a te constringe la extra-costuri pentru a le detine, nu pot sa spun ca e o strategie prea inteligenta pentru Samsung 🤭🤑
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Pai a facut la fel cu... S10 parca nu? Care putea incarca la 45W si venea cu incarcator de 25W in cutie. Ti se ofera la pachet ceva "basic" si daca vrei mai mult e optional. Probabil asta a fost gandirea

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu. S10 are încărcător în cutie de 15W și suporta maxim 15W :smiling-face:
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Corect, nu mai stiam exact si nu am stat sa caut. M-am uitat acum S20 Ultra avea 45W da nu venea cu el in pachet

0 Aprecieri
Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea îmi place "Moda" asta fără incarcator. În fiecare an se va creste puterea de încărcare și mereu vom vrea sa incarcam telefonul la maxim, deci ajungem sa cumpăram în fiecare an încărcătoare. Mai bine pune încărcătorul în pachet , dar fără cablu. Oricine are un cablu de la usb a la type c.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Apple a dat tonul si a justificat prin "ecologie" si "protectia mediului"...asta e, acum ce sa faci

Mmagda
Journeyman
Opțiuni
da, doar ca au schimbat si cablul la noul incarcator :))) trebuie sa-ti cumperi si cablu nou: type-c to type-c 🤒
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
La putere mare, cablul standard USB nu face fata. De asta se foloseste USB-C in ambele capete. Toate incarcatoarele de peste 15W au asa. Si cel de la masina de 75W are tot USB-C

Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Nu prea are concurenta. Apple nu oferă accesorii, Huawei are telefoane bune, dar fără GMS deci pica instant pentru piața din România,mai rămân câteva branduri chinezești Xiaomi, Oppo,Vivo , Oneplus care da, sunt bune, dar Romanul știe de 2 branduri , Apple și Samsung, restul nu exista. Deci, are succes cu seria A deoarece nu are concurenta mai deloc.
0 Aprecieri
Mmagda
Journeyman
Opțiuni
stii ca la huawei s-au gasit solutii pentru a beneficia de GMS... le poti descarca pana la urma... dar... exista vreun risc de securitate oare daca le dld din alta parte decit Play store?
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
De pe APKMirror ar fi ok. Isi mentin de ani de zile reputatia de a fi "curati"

Emillian
Helping Hand
Opțiuni
Dar nu merge la fel ca unul cu GMS din "fabrica"
0 Aprecieri
galaxys10pluss
First Poster
Opțiuni
Eu de ce nu primesc update pe s10+??? Inca am android 9 !!!!
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Ce legatura are intrebarea ta cu subiectul discutiei? @Mmagda a vrut sa stie ceva si a facut efortul sa isi expuna problema. Frumos si elegant din partea ta ar fi sa faci la fel nu sa te bagi in discutia ei...suntem cavaleri nu? Subiectul tau a fost discutat de mai multe ori, poti folosi "search" pt a gasi raspunsul la intrebare

Daniél
Black Belt 
Opțiuni
Scoate-l la tablă!
🤨
Mmagda
Journeyman
Opțiuni
merci de interventie pertinenta, dar lasa-l ca nu ma deranjeaza 🤭😀
0 Aprecieri