Zamknij

Czego szukasz?

anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

ikonka powidomień

(Temat utworzony: 11-01-2021 12:46 AM)
555 Wyświetlenia
AlanKlimczak
Navigator
Opcje

image

Kiedy zacząłem przeżucać dane z A10 na A51 pojawiło się takie coś i jak ściągam pasek powiadomień, nie pokazują żadnych info na temat tego czegoś.

1 Rozwiązanie

Zaakceptowane rozwiązania
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli problem rozwiązany? Jeśli tak możesz zaakceptować mój komentarz jako Rozwiązanie klikając w trzy kropki obok mojego komentarza.

Wyświetl rozwiązanie w oryginalnym poście

0 Like
12 Odpowiedzi
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Cześć
Ta ikoną jest z aplikacji Pielęgnacji urządzenia, nie jestem wstanie Ci określić co ona oznacza, ponieważ sama ikoną nic za wiele nie mówi.
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Przejdz do Ustawienia>Pielęgnacja urządzenia i zrób z tego zrzut ekranu i wstaw zdjęcie.
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
chodziło o przygotowanie danych... nie było tego na psaku powiad albo tego nie zauważyłem
0 Like
Rozwiązanie
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje
Czyli problem rozwiązany? Jeśli tak możesz zaakceptować mój komentarz jako Rozwiązanie klikając w trzy kropki obok mojego komentarza.
0 Like
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
ta jedyna dwójka Polaków rozwiązująca problemy na Samsung Members o prawie 1 godzinie hahha
0 Like
AlanKlimczak
Navigator
Opcje
już
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

Nie jest nas tylko dwójka. Na forum są jeszcze superurzytkownicy i jest ich 5, więcej na ich temat znajdziesz tutaj: https://eu.community.samsung.com/t5/witaj-na-forum/poznaj-naszych-super-userów/td-p/1892309
Jest to moja pasja.

0 Like
Dariusz2000
Troubleshooter
Opcje
Ten link co podałeś to nie istnieje ten post.
0 Like
Kacper2
Samsung Members Star ★★
Opcje

@Dariusz2000 Link nie działa, ponieważ został stworzony wątek z tą zawartością. Sprawdź ten: https://eu.community.samsung.com/t5/witaj-na-forum/poznaj-naszych-superuser%C3%B3w/m-p/3186758 

0 Like