Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Guys ce pot face în situația aceasta?😭

(Subiect creat la: cu o săptămână în urmă)
36 Vizualizări
raresss_54
Explorer
Opțiuni
Pe telefonul secundar, am dezactivat aplicația de setări "în glumă" prin adb, dar, când urma s-o reactivez, am primit eroarea "please check device connection", mi-am dat seama că telefonul a pierdut accesul la adb și că nu mai poate fi conectat.

Am încercat tot ce se putea, DeLa a accesa aplicația prin alte metode la reinstalarea apk-ului de pe sistem, dar niciuna n-a mers. Ce pot face? Dar fără să-l resetez...

image
O aplicație de vizualizare aplicații instalate pe telefon și indicarea statusului acestora

16 Răspunsuri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Probabil ai instalat tot felul de aplicații din surse neoficiale sau ai făcut modificări prin metode la fel de neoficiale.
Resetează la valori din fabrică telefonul, instalează aplicații cunoscute doar din surse oficiale și nu o să mai ai probleme.

Altfel nu faci decât să îl dai peste cap și mai tare cu fiecare "experiment" pe care îl testezi 🙂
blank__
Troubleshooter
Opțiuni
Adb nu e jucărie, și dacă dezactivezi componente aplicații ale sistemului fără să știi ce faci, exact asta pățești.
Acum stai blocat pentru că ai tăiat singur accesul. Fără setări nu poți activa usb debugging fără usb debugging nu poți da comenzi adb, fără adb nu poți reactiva setările. Super!

Daca apk-uri și alte metode nu funcționează, e pentru că aplicația de setări e parte din sistem, nu e ceva ce instalezi normal. E integrată adânc în Android și fără acces root sau recovery avansat, nu ai cum să o readuci la viață.
Realist vorbind, dacă metodele cu activity launcher sau safe mode nu merg, singura soluție e factory reset din recovery.
Nu înțeleg de ce ai șters aplicația de setări "din glumă". Adică, ce glumă e aia?
raresss_54
Explorer
Opțiuni
Când eram la o sesiune de "debloating", m-am gândit "oare ce s-ar întâmpla dacă dezactivez aplicația de setări și o reactivez imediat după?". Cred că acum știu😅

Debloating-ul se referă la ștergerea aplicațiilor de sistem (ex. Appcloud), pentru a nu-l spiona pe utilizator sau pt a nu folosi resurse extra de sistem
0 Aprecieri
blank__
Troubleshooter
Opțiuni
Adb doar dezactivează aplicațiile, nu le șterge complet, ele rămân în sistem dar nu mai rulează în background... Problema e că în momentul în care
ai dezactivat aplicația de setări, ai pierdut instant accesul la usb debugging și la orice altă opțiune care te-ar fi ajutat să o reactivezi. Nu știu te-a apucat curiozitatea să vezi ce se întâmplă dacă dezactivezi setările temporar. Acum ai aflat. Poate mai ai inca o curiozitate sa ștergi system UI.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Ai o singură opțiune (poate nu e voie dar sa ajut o fac).
Descarca canta de pe github, shizuku de pe google play si faci adb wireless (dacă te mai lăsa). Daca nu, resetate forțată din recovery (sa ști contul google).
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Daca dai comanda "adb devices" ce iti afiseaza?

Cu ce comanda ai dezactivat setarile?

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
raresss_54
Explorer
Opțiuni
Am folosit webadb, care detectează dispozitivele DeLa sine. Acum nu-l detectează deloc. Am folosit "pm disable --user-0 com.android.settings"
0 Aprecieri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Mergi la cineva care se pricepe, nu te mai juca cu comenzi pana nu stii ce fac. Posibil sa nu mai meargă ADB, cel mai probabil se poate rezolva prin rescrierea firmware-ului cu Odin.

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
0 Aprecieri
Mr_Claude
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bine că este telefonul secundar, rău că mai mult ca sigur ai fost avertizat să nu te joci prin "ADB" că te poți "frige", ce nu înțeleg de ce nu dai factory reset... 🤔
Al vostru, Mr.Claude,
Nu uita!
"Viața e ca o roată...se învârte tot timpul"
Member_sdseerdeed3
Pathfinder
Opțiuni
Asta se întâmplă când nu știți ce faceți cu astfel de programe. Acum nu ai ce face decât să resetezi din recovery și să nu mai umblați cu adb și astfel de programe.
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Vad ca nu răspunde, deci sfaturile sunt inutile...

Alexeyi95
Helping Hand
Opțiuni
😂 😂 😂 Cred ca s-a defectat si telefonul principal tot "in gluma"
Ce minte odihnita au unii😂... prosti din astea faceam prin 2012 pe Note 2
blank__
Troubleshooter
Opțiuni
😂😂
0 Aprecieri
raresss_54
Explorer