Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Google Play sistem update A54 01 Jul 2023

(Subiect creat la: 09-12-2023 12:10 AM)
558 Vizualizări
Tomnel
Voyager
Opțiuni
Am cumpărat un A54 256GB lime de pe eMAG nou, made in India. Am făcut update la One UI 6 cu Android 14, November patch.
Însă în Security and privacy - System Update - Google Play sistem update e la 01 Julie 2023. Prima dată am dat update a gasit ceva de 8/80 MB s-a instalat și am dat restart. După restart am mai dat check for update că tot 01 Jul 2023.
Și merge la infinit în buclă loop nu.mai găsește.

Cautand pe Google e ceva bug al seriei Galaxy de la Samsung.De exemplu pe vechiul telefon drag OnePlus Nord 2020 am Google Play sistem update din noiembrie 2023.

Am văzut știri că flagshipurile Galaxy S sau altele vor primi One UI 6.1 care sper să fixuie și problema asta.

Voi aveți problema asta?
Mulțumesc!
19 Răspunsuri
Opțiuni
Salut nui ceva nou legat de acest bug,poate cu update pe decembrie va rezolva problema. 1702073632442.jpg
Tomnel
Voyager
Opțiuni
Mulțumesc de răspuns!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu este niciun bug. Așa distribuie Google update-urile pentru system play.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Este A54?
Opțiuni
Da este A54 ?
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ciudat pentru ca la mine este pe octombrie....
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. Nu ești primul cu aceasta problema. Update-ul pentru google play system este distribuit de către Google, nu de către Samsung. Google îl distribuie în funcție de model și regiune, și se întâmplă ca uneori unele modele/ regiuni să rămână în urmă. Viitorul update de securitate de la Samsung nu are nicio legătură cu cel de la Google, și nu sunt simultane cele două update-uri.
Opțiuni
Acum să nu te superi pe mine dar eu zic că este un bug,dece zic asta ?. Până să vină android 14,nu a fost problemă pe vechiul android 13 corect ?. Am făcut experiment,înainte să dau reset din fabrică,și aveam update pe luna octombrie,de la google cu android 14. Cum am dat reset din fabrică,repet a rămas tot update pe iulie,nu sa schimbat nimic. Nu disper că atâta timp nu-mi afectează telefonul nu mă interesează.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Nu e corect. Caută pe net și vezi ca multe modele au rămas în urmă cu acele update-uri (s22 a rămas și cu 6 luni) în toate versiunile de Android. Iar dacă aveai patch-ul pe noiembrie pentru Android 13, acela nu are nicio legătură cu Android 14 care are un alt cod. Crezi că acele update-uri sunt identice pentru fiecare model și fiecare versiune de android? Pur și simplu e posibil ca android 14 să aibă deja în el corecțiile din acele patch-uri, sau, fiind un cod nou, să nu mai fie nevoie de ele.
Opțiuni
Am corectat erea pe octombrie nu noiembrie,eu am spus ce am sesizat când am primit android 14.
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
În fine o las baltă. Ți s-a mai explicat de multe ori ce sunt acele actualizări, cine și cum le livrează. Inclusiv exista o postare explicativa a lui @ElfStone pe care presupun ca ai văzut-o. Luna nu are importanță. Pur și simplu așa distribuie Google acele update-uri. Nu este un bug, iar acele actualizări sunt independente de producător. Exact asta a fost ideea de la început, ca Google să poată actualiza anumite părți din sistem indiferent dacă producătorul mai oferă suport sau nu unui telefon.
Opțiuni
Eu am înțeles și am explicat că nu-mi pasă cât timp nu am probleme. Mi-am spus părerea ce am văzut,că cei de la google așa lucrează,mi se pare ciudat.
Liviu18
Hotshot
Opțiuni
Ceau! Am făcut o resetare de fabrica după ce am actualizat telefonul la android 14 și mie tot pana în iulie este actualizat la sistem google play. Este o problemă generală se pare.1702108230811.jpg
A12Galaxy
Pioneer
Opțiuni
Şi la modelul A12 cu Android 13 şi M33 cu versiunea 12 din fabrică nu mai actualizeazā ,au rămas ambele pe Octombrie.Google are ceva probleme şi sunt mai multe modele care nu se pot conecta la server pt update
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Ciudat, la mine pe A54 am pe luna Octombrie. Posibil este o eroare ceva de la Google.
Deci stai calm ca se va rezolva. 1702113064142.jpg
Opțiuni
Ai update pe octombrie pentru că nu ai dat reset din fabrică. Și eu până să dau reset din fabrică,aveam update pe octombrie.
Lucian15
Journeyman
Opțiuni
Salut , și eu am problema la A52s . La mine rămâne blocat, nu se întâmplă nimic1702230825839_1702230825833_0.jpg
Tomnel
Voyager
Opțiuni
Cred că se va rezolva pe viitor eu sincer cred că tine de Samsung. Pentru că pe OnePlus Nord 2020 am Noiembrie 2023
Tomnel
Voyager
Opțiuni
Update: Am dat retur și am luat altul. Până să fac upgrade la Android 14 am făcut update la Google Play System. Am trecut la One UI 6 și acum am 1 Nov 2023. :smiling-face: Mulțumesc tuturor! și eMAG : D
0 Aprecieri