Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A54 se încălzește tare doar cand fac task-uri normale

(Subiect creat la: 03-07-2023 10:05 AM)
1150 Vizualizări
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni

Salutare!De ceva timp,al meu a54 se încălzește tare doar cand fac task-uri normale (instagram, WhatsApp etc),ceea ce nu se întâmplă înainte de update-ul de pe luna iunie.Uneori doar din navigarea prin eMAG se încinge de ma frige,abea de pot sa îl țin cu husa în mana.Ce aș putea face?

31 Răspunsuri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Un clear cache din recovery si mai poti instala Good Guardians si sa ii dai o optimizare aplicatii.

Daca e o problema cauzat de update, sigur vine un alt update in curand care sa rezolve situatia.

radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Îmi poți da te rog un link cum sa întru în recovery mode,am încercat in mai multe metode și nu am reușit.
0 Aprecieri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Ține apăsat Side Key + Volume Up 4-5 secunde, până apare logo-ul Samsung și modelul telefonului, apoi dă-le drumul. Vei intra în Recovery Mode.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Opresti telefonul, conectezi telefonul cu cablul usb la un PC / laptop dup.a care apesi simultan si tii apasa pe butonul de Power + Vol SUS pana apare logo-ul Samsung.
Fara cablu nu vei reusi.

radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Și de unde aș putea descarca good guardians?
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Din galaxy store

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni

Salut,

Good Guardians se poate instala din Galaxy Store.

radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc mult!!
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Du.pa* ce instalezi Good Guardians, din el poti sa istalezi fiecare modul in parte (il atingi si te duce inapoi in Galaxy Store pentru a il instala). La Battery Guardian in partea de jos ai optiunea "Extend battery life". De acolo poti dezactiva tot ce nu ai neaparat nevoie. In Thermal guardian ai acel slider pentru Thermal treshold. Trage-l la minim.

Vezi si in Device Care (Intretinere dispozitiv) la "Baterie>Mai multe setari pentru baterie>Viteza de procesare" daca nu cumva a sarit pe performanta ridicata.

De asemenea daca utilizezi telefonul cu luminozitatea ridicata, si asta creste temperatura.

0 Aprecieri
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Am făcut toate cele spuse...am mai și citit pe niște forum-uri și se mai plângeau unii tot de supraîncalzire.Am avut un a40 înainte și doar am zis ca nu ma mai reîntorc pe samsung. (și acela se sipraincalzea și am mai avut și alte probleme cu el).acum problema e ca nu știu ce sa fac dacă sa îl vând sau nu
0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
As zice totuși să aștepți următorul update și să vezi daca mai are același comportament. Poate urmăritorul update va rezolva supraîncălzirea telefonului.
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
o sa am răbdare, normal ,dar ma cam îndoiesc ca o sa rezolve
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Dar daca te uiti in Thermal Guardian din Good Guardians ce iti zice ca duce la incalzirea lui? (in special la procesor, ca la partea termala am vazut ca mai arata si prostii). Poti pune un screenshot cu graficul de la procesor si peste el si temperatura? In Thermal guardian ai sus "CPU usage" si sub grafic "Show temperature"

0 Aprecieri
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
asta îmi arataScreenshot_20230703_141947_Thermal Guardian.jpg
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni

Se incalzeste intr-adeva, dar nu asa de exagerat. Daca pui doar pe graficul de treshold si atingi un punct rosu, sau pe cel de CPU si atingi un punct albastru atunci o sa iti arate ce e probabil sa fi dus la acea temperatura/utilizare CPU si iti arata primele 5 aplicatii din top. In mod normal ***** updateuri mai aparea aceasta problema care in general se rezolva prin curatarea partitiei cache in recovery mode. Dar odata cu updateul nu au intervenit cumva si alte schimbari, de exemplu alta locatie cu semnal mai slab si mai ales 5G, utilizare afara in soare sau cu luminozitatea ecranului mai ridicata, sau o alta husa/cover? O schimbare care a survenit mai recent este faptul ca s-a incalzit aerul si asta duce inevitabil si la incalzirea mai accentuata a telefonului.

0 Aprecieri
radu_crj
Helping Hand
Opțiuni
Nu a intervenit nimic după update, iar de 5g nu se pune problema ca sunt pe prepay,dar o sa mai aștept pana la următorul update,iar dacă nu se rezolva îl vând și ma duc pe oneplus ori motorola.
0 Aprecieri
Deea2003
Black Belt 
Opțiuni
Și eu am pățit asta dar pe parcurs și își menține căldură, am crezut eu ca fac ceva gresit . Acum fac acele task-uri nu se mai încălzește ca in prima folosire
0 Aprecieri
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Cum am mai zis, depinde și de temperatura ambientala. Din câte știu graficul de temperaturi începe de la 20 de grade și fiecare icon în plus crește cu 10. Deci pe graficul lui este undeva la 35 de grade celsius cel mai mare vârf. Acum după câte un update e posibil să se dea peste cap adaptive battery și ia un timp până ce își revine. Dacă mai ai și 30 de grade temperatura ambientala, ceva husa care îl izolează mai tare, îl ții acoperit pe suprafață mare cu mâna, folosești camera sau procesare video atunci acolo ajungi. Nu e nimic ieșit din comun. De asta eram curios ce aplicație îi zice că a utilizat CPU cel mai tare în acele momente.