Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A53-prima încărcare

(Subiect creat la: 28-04-2022 03:44 PM)
744 Vizualizări
RaidenV
Student
Opțiuni
Salut! Mi-am achizitionat ieri un A53. Avea baterie 50%, i-am făcut cont Google si tot ce trebuia. Ce trebuia si acum are 20%. Cum il incarc prima dată? Îl las sa se descarce si il incarc 100% si/sau il tin un anumit timp in priză? 
6 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Dacă dorești un telefon pe care să-l ții mai mult de trei ani îl încarc până la 85% în momentul în care ajunge la 15%. Dacă nu te interesează acest aspect poți să-l încarci până la 100%.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare,

Nu mai este nevoie sa ai grija cum faci prima incarcare. Acest aspect era important la tehnologia mai veche folosita in acumulatori si acum nu este nevoie sa faci ceva diferit. 

Asa cum ti-a  spus deja @EmilianN , daca vrei sa protejezi bateria, o poti incarca intre 15% si 85% si in acest fel o protejezi si o sa isi pastreze capacitatea de incarcare mai mult timp.

Daca oricum schimbi telefonul mai devreme de 2,5, 3 ani, nu trebuie sa iti faci prea mari griji cu privire la incarcare, din punctul meu de vedere.

Marius_M
Legend
Opțiuni
Probabil că, acest aspect este valabil și la tablete model S......
0 Aprecieri
Marius_M
Legend
Opțiuni
Salut, felicitări pentru tine! Insa câteva păreri, gen camera foto și poze făcute cu el, cum se mișcă, cât de plăcut este să folosești telefonul, etc.....dacă se poate ( ma gândesc că, poate ajuta și alți oameni care ar fi interesant de A53).
0 Aprecieri
Vlad1981
Legend
Opțiuni
Eu incarc telefonul mereu când ajunge la 20% și îl încarc pana la 100%.
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Sunt curios câtă autonomie scoți cu el
0 Aprecieri