Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A52s 5G - pe ecran au început să apară dungi colorate

(Subiect creat la: 05-03-2022 02:29 PM)
862 Vizualizări
Mihaita Ursea
First Poster
Opțiuni

Salut! Am un Galaxy A52 s 5G achizitionat in luna ianuarie a acestui an si pe ecranul dispozitivului au inceput sa imi apară dungi colorate. Ma puteti ajuta cu un sfat despre ce trebuie sa fac?

5 Răspunsuri
NaikkoN
MegaStar
Opțiuni
Mergi cu el la garantie.
E posibil sa fie displayul bulit
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Posibil să fie o problemă de soft in cazul in care ai făcut de curând vreo actualizare s-au sa nu fii suferit vreo lovire mecanică
Adi5632
Pioneer
Opțiuni
Cel mai probabil l-ai scăpat jos din mana sau ai pus un obiect vreu pe el și sa dus display-ul de asta e bine să îți faci asigurare ca la garanție te pune să plătești ca spune ca nu e un defect din fabrica
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Salutare @Mihaita Ursea ,

Cel mai bine ar fi să te duci la un centru service autorizat Samsung. Telefonul este în garanție și ecranul îți poate fi înlocuit în mod gratuit, dacă nu cumva telefonul a suferit vreun șoc mecanic.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
Ene7
First Poster
Opțiuni
Salut, am aceasi problema, am cumparat telefonul recent, inainte de android 12 nu aveam nici o problema, dar cand am facut android 12 a inceput sa mi daca ecranul la fel.. problema apare cand sunt sunat de obicei, dar mai apare si cand ma joc.