Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A52s 5G este un telefon incredibil de bun

(Subiect creat la: 05-02-2023 01:38 PM)
831 Vizualizări
aandrei_1
Voyager
Opțiuni

image

Am achizitionat un Galaxy A52s 5G in data de 20 ianuarie si pana in prezent telefonul este incredibil de bun, il recomand mai ales pentru jocuri, bateria tine mult (depinde si cat stai pe telefon, mai ales jocuri).
36 Răspunsuri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Felicitări, am și eu. Poate reușești și un router cu wifi 6
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
cu router de wifi 6 nu am incercat inca, dar cu hotspot de la un iPhone 12 Pro si iPhone 13 am incercat :))
0 Aprecieri
gioni666
Hotshot
Opțiuni
Și sunt în mash cu un extender. Screenshot_20230205_135934_Settings.jpg20230205_140231_1000004254_1675598551.jpg
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
😃
0 Aprecieri
Cosmin79
MegaStar
Opțiuni
Felicitări.. E un telefon bun..
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
multumesc!
0 Aprecieri
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
l-am luat la pretul de 1200
0 Aprecieri
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
nu conteaza daca am sa mai primesc update uri sau nu, macar sa am un telefon bun =))
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai făcut o alegere bună, acest model ți-l recomandam și eu .
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Nu știu de ce vrei să-l convingi că A52s nu ar fi bun pentru ceea ce are el nevoie, adică pentru jocuri iar A52s este construit și optimizat pentru așa ceva. Așadar încă odată susțin acest model in a ți-l recomanda ca și telefon.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Din câte am înțeles din postare îl recomandă la rândul lui pentru jocuri căci asta dorește să se joace pe un telefon potent pentru așa ceva iar acest model chiar își face treaba in sensul ăsta căci se știe că pentru așa ceva a fost construit . Ideea ta de a primi cât mai multe actualizări in decursul mai multor ani este o altă discuție iar pentru a aștepta un viitor telefon asta ar însemna din start un preț foarte ridicat pentru un asemenea model nou lansat și pe deasupra nu se știe exact cu ce vine nou și dacă o să fie un telefon atât de bine optimizat și construit pentru jocuri. Așadar în concluzie informația la acest telefon este disponibilă pe toate site-urile posibilele și teste de asemenea. Ce va fi și ce telefoane vor apărea rămâne de văzut dar momentan la banii ăștia A52s este un telefon mult mai bun și decât un a53 care este mai nou și primește după cum zici tu mai mulți ani de actualizări dar din păcate nu face ce poate face A52s, adică să ducă jocuri . Așadar ce este mai vechi nu neapărat este mai slab decât ce este mai nou. Îți las și link sursă @RapierXDA
https://www.xda-developers.com/samsung-galaxy-a53-vs-samsung-galaxy-a52-5g-4g-a52s/#:~:text=With%20a....
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Dacă ești focusat doar pe actualizări și doar atât și nu urmărești performanța unui telefon în ceea ce ți-ar fi de folos in utilizare nu știu cu ce te ajută actualizările dacă nu te mulțumește un telefon din punct de vedere hardware. Eu telefonul care îl am acum nu l-aș da pe un a53 știind ce specificații are și câte probleme a avut și pe partea de software fără să mă refer la jocuri la care nu prea se descurcă . Tu când îți alegi un telefon ți-l cumperi in funcție de perioada de actualizări disponibilă s-au din punct de vedere al performanței, asta incluzând partea hardware? ..și ți-am răspuns și la întrebarea ta. Eu cu al meu Snapdragon 855 nu-l dau pe acel Exynos 1280 ce îl are a53 un telefon din seria A pe lângă al meu din seria S cu 3 generații mai vechi. Așadar eu nu pun accent întâi pe actualizări ce oferă o perioadă mai îndelungată de actualizări,sunt destule telefoane slabe și le găsești. Cu riscul de a mă repeta nu actualizările fac un telefon competitiv și de fapt ce are sub "capotă" adică partea hardware.
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Îți făceam un raport diferența de ani la care faci tu referire între două telefoane căci spui că nu se merită un telefon mai vechi. Eu ți-am dat exemplu că se merită să-l păstrez in pofida la acel a53 cu 2 ani mai nou la care faci tu referire. Nu mă încălzește deloc a53. Doar ți-am spus că se poate să faci treabă bună și cu un telefon mai vechi decât unul de generație mai nouă. Și bineînțeles nu am cum să iau din seria S ceva mai jos decât S21 Fe dacă m-ai întreba acum , un telefon chiar reușit și subliniez nu este un telefon nou chiar nou pe piață, mă refer căci este construit bine și oferă performanță și stabilitate.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Îți respect părerile dar vorbim de cu totul altceva. Eu in toate comentariile am vorbit de performanța unui telefon iar tu tot insiști pe actualizări, așa cum ți-am spus este un alt subiect față de postarea în sine de la care plecasem cu discuția. Așadar discuția nu-și are relevanță din punctul meu de vedere.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Când recomanzi ceva cuiva o faci in funcție de ceea ce își dorește să facă cu telefonul, iar A52s se încadrează la ceea ce ieri au fost 2-3 postări care cereau recomandări de telefon pentru jocuri cu un buget aproximativ 1500 . Tu ai fi recomdat altceva la cerințele cerute? Eu nu,și n-am fost singurul care am recomdat acest telefon (se poate vedea din postări). Și referitor la S20 U este piperat la preț iar la banii aia îți iei ceva mult mai bun ca și construcție hardware, părerea mea.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Mă scuzi , tu vorbești de telefoane SH când îți dorești să-ți iei un telefon nou? Flip/sh/OLX pentru mine nu reprezintă prețul real al unui telefon. Eu vorbesc de prețuri oficiale la telefoane noi. De aceea am zis că S20U este piperat la preț pentru ceea ce găsești pe piață la ora actuală. Baftă.
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Ai spus că S20+ sau S20U nu mai primește updateuri de soft?
Privește puțin pe acest calendar cu actualizări , lunare . Cred că te înșeli fără sa te informezi..
https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Pai și ai primit ceva îmbunătățiri majore cu android 13 față de 12? Nu cred ..doar trăiești cu impresia că ai android 13 ..ceva WoW nu s-a văzut. Și nici la 11 la 12 ..ceva major mai greu la cum dorești tu. Majoritatea modelelor mai noi s-au mai vechi vin cu aceleași funcții , mă refer la cele ce au primit android 13 . De aceea am și spus contează performanța la.un telefon ce poate aduce nou pe partea hardware, ca și idee acum o lună am cumpărat un A33 5G că mi-a plăcut ca și construcție hardware..ce crezi că tot îmi împingea vânzătorul să.imi vândă.. și l-am tot respins de 2 ori și i-am zis și motivele.. vroia să-mi vândă un A53 la fel aproximativ la.aceesi bani ca și A33 5G ...de ce crezi că insista? căci nu prea au vânzare la ele .. tocmai ce ți-am spus de A53 , un telefon nu tocmai reușit.
0 Aprecieri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Ma bucur ca ești mulțumit de acest model. Am și eu unul cumpărat din altex cu 1260 lei.
Recomandat ar fi sa îl folosești doar în huse de calitate. Eu l am ținut intr-o husa de silicon de la Samsung și a început sa se fisureze plasticul din jurul sim-ului.20230205_150037_1000007585_1675602038.jpg
aandrei_1
Voyager
Opțiuni
folosesc o husa incat sa nu fisureze nimic