Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A52, două persoane nu mă pot suna, deși nu sunt blocate

(Subiect creat la: 21-06-2022 11:41 PM)
1452 Vizualizări
elly70
Apprentice
Opțiuni

Am o problema la Samsung A52.Desi nu am nici un nr blocat din agenda ,totuși 2 persoane nu ma pot suna,doar eu pe ele.Daca cineva a mai întimpinat aceasta problema ?   Poate ma ajutați și pe mine sa elucidez misterul.

12 Răspunsuri
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Tu le poți suna?

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
0 Aprecieri
elly70
Apprentice
Opțiuni
Da
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Buna,

Si cand te suna ce se intampla? E ca si cum nu ai avea semnal?

Poti incerca o resetare setari retea, poate ajuta (o sa uite retelele wifi si dispozitivele bluetooth asociate).

0 Aprecieri
elly70
Apprentice
Opțiuni
Cind încearcă ei sa ma suna le spune ca sunt blocate la apelurile de sosire
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Am inteles!

Esti cumva in reteaua Telekom?

Sfatul meu este sa contactezi operatorul de telefonie, indiferent care este si sa le descrii problema. Cred ca sunt ceva setari gresite pe numarul tau (cu conditia sa ai credit, sa fie cartela functionala, etc).

0 Aprecieri
cdi12
Big Cheese
Opțiuni
Faptul ca se întâmplă doar cu 2 persoane este putin probabil sa fie o problema de telefon. Mai curând varianta de a le bloca din greșeală. Verifica asta întâi in lista de persoane blocate.
0 Aprecieri
elly70
Apprentice
Opțiuni
Nu sunt în lista cu persoane blocate,am verificat
0 Aprecieri
GeorgePreda
Legend
Opțiuni
Bună. Încearcă ștergerea a celor două persoane din Contacte și de asemenea din Coșul de gunoi iar după acești pași adăugarea lor din nou la lista ta de Contacte. Poate te ajută.
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Uite un thread pe alt forum, cu problema similara cu a ta: https://forum.softpedia.com/topic/1098089-numarul-format-este-blocat-pentru-apelurile-de-sosire/page...

Repet, cred ca cel mai bine contactezi operatorul de telefonie si vezi ce zic cei din call center.

0 Aprecieri
NightRaven75
Voyager
Opțiuni
Eu am a52 5g, am patit acest lucru si sotia nu ma putea suna, iar fiica ma suna. Cauta un cod, vezi ca e ceva de resetare in functie de reteaua care esti. Ceva *#002#, nu mai stiu. Si iti spun ca va merge. Eu am patit asa ***** un update de soft. Spor.
elly70
Apprentice
Opțiuni
Multumesc,o sa incerc
0 Aprecieri
Rares97
Troubleshooter
Opțiuni
Pe Samsung A52s am observat
0 Aprecieri