Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A52 5G se blocheaza

(Subiect creat la: 23-04-2023 09:00 AM)
460 Vizualizări
ealex
Explorer
Opțiuni
Salut! Am un A52 5G si de la penultimul update facut de securitate se blocheaza din cand in cand, ecranul se "decoloreaza" pentru cateva secunde si revine pe ecranul principal singur. Nu am instalat nicio aplicatie nou recent, ba chiar am si sters din cele vechi. Restart, wipe cache , fara rezultat. In afara de a incerca o revenire la setarile din fabrica aveti vreo soluție? Posibil ceva harware?
Multumesc
6 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Incearca sa vezi daca in Safe Mode face la fel... Daca da, probabil e un bug la firmware care se manifesta la tine, poti astepta un eventual update. Daca nu face in Safe Mode la fel, poate un reset la setarile de fabrica sa ajute eventual

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
ealex
Explorer
Opțiuni
Mulțumesc!
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Aceasta problema era parca la update de luna martie și one ui 5.1. Nu ai primit încă update pe aprilie? E vreo 400mb parca.
0 Aprecieri
ealex
Explorer
Opțiuni
Nu, chiar acum am verificat si nu am primit. Ultimul este pe Martie.
0 Aprecieri
Bluelytning
Maestro
Opțiuni
Atunci la următorul update se va rezolva sigur. Unii deja lau primit. Alternativ ai putea încerca pana atunci un alt launcher, nova de exemplu iar dacă vezi ca și bateria se duce mai iute poți încerca și alta tastatura, SwiftKey de ex(Samsung a confirmat ca tastatura lor consuma mai multa baterie pe acest update de one ui 5.1 martie)
ealex
Explorer
Opțiuni
Ok. Astept update-ul. Bateria este ok.
0 Aprecieri