Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A51 - nu imi merge incarcatorul de fast charging

(Subiect creat la: 02-09-2021 04:10 PM)
551 Vizualizări
Mihai39
Apprentice
Opțiuni

Imi poate explica cineva de ce nu imi merge  la un Samsung A51 incarcatorul (fast charging)?Daca pun tel.la un incarcator de Samsung (fara fast charging),telefonul se incarca.Merci pentru eventualele raspunsuri.Am incercat 3 incarcatoare de Samsung (fast charging) si tot nu merge.

10 Răspunsuri
VictorRO
Voyager
Opțiuni
Ai activat-ă încarcarea rapida?
0 Aprecieri
Mihai39
Apprentice
Opțiuni
Da....
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Posibil să fie o eroare la One Ui... mi s-a întâmplat și mie această problemă... după vreo 3 actualizări One Ui - s-a rezolvat problema. Totuși verifică cu o lanternă dacă portul de încărcare e curat. Încărcătorul nu cred că e defect deoarece telefonul e destul de nou. Dar poți verifica și cu alte cabluri/încărcătoare rapide de prin casă ca să vezi dacă nu cumva cablul sau încărcătorul original s-au defectat între timp.
Mihai39
Apprentice
Opțiuni
Ce e ăla One Ui...?
0 Aprecieri
DualTech
Black Belt 
Opțiuni
Interfața aplicată peste Android de la Samsung:)))
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Stai sa intelegem mai bine... daca folosesti un incarcator cu incarcare rapida, nu se incarca deloc telefonul? Iti apare vreun mesaj pe ecran? Iti apare notificare ca si cum ai conectat ceva pe USB?

Mihai39
Apprentice
Opțiuni
Nu imi apare nici un mesaj si nici nu se incarca .Folosind acelasi cablu +un incarcator Samsung fara fast charging,telefonul se incarca...
0 Aprecieri
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Dai disable la fast charging din setari si incearca din nou.

Mai poti incerca sa mergi in setari, apps, sortare si bifezi show system apps, cauti dup.a USBsettings si dai un clear cache si clear data aplicatiei respective.

Anonymous User
Neaplicabil
Opțiuni
Dezactivează fast charging apoi restartează telefonul.
Apoi mergi la Settings/Apps/activează opțiunea de afişare a aplicațiilor de sistem/caută USBSettings/apasă pe Storage/apasă pe opțiunea Clear cache aşa cum ți-a spus deja @ElfStone
Apoi mergi la setările bateriei şi activează funcția Fast charging.
Restartează din nou telefonul şi verifică încărcarea.
Din câte ştiu dispozitivul tău suportă încărcare cu maxim 15 W ,practic la o încărcare cu fast charging activat şi utilizând încărcătorul original din cutie, ar trebui să ajungi de la 0 la 100% în aproximativ 1oră şi 52minute.
Dacă nu se desfăşoară încărcarea în aceşti parametri, chiar dacă spui că ai testat 3 încărcătoare, apelează la un service autorizat pentru teste/verificarea portului de încărcare şi a bateriei.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Salut,

Ai reusit ceva?