Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A34 produce sunete metalice în celalalt capăt al conversației

(Subiect creat la: 27-06-2023 02:01 AM)
355 Vizualizări
mikefr
Journeyman
Opțiuni

Salut, mi-am cumpărat de curând un A34 și am fost anunțat de câteva persoane cu care am conversat prin WhatsApp / Messenger că respectivii aud un fel de sunete metalice aleatoare (dar scurte ca durată). Iar în altă situație mi s-a spus că persoana se auzea pe ea însăși (cu ecou). 

Personal și eu am sesizat într-un caz acele sunete metalice care erau prinse de microfonul celui cu care vorbeam (el vorbind de obicei pe speaker la un volum mare).

Problema aceasta am întâlnit-o și eu când vorbeam cu alt prieten care avea tot A34 și auzeam de fiecare dată acele sunete și mi-am dat seama că e ceva cu telefonul lui pt că nu mai întâlnisem treaba asta până atunci (eu folosind un alt model de tel). Dar la acel moment am ignorat acest aspect. 

Aș dori să știu dacă ar exista vreun remediu pentru această problemă. Dacă nu, din nefericire, voi fi nevoit să-l returnez. 

Mulțumesc.

10 Răspunsuri
RapierXDA
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni
Problema se manifesta in general datorita semnalului mai prost in zona....semnal la date mobile in cazul tau. Nu este de vina telefonul ci mai degraba modul cum este compresat semnalul de catre aplicatiile resoective. Daca nu poti folosi apeluri normal, din pacate nu ai multe variante. Chiar si in situatia in care esti conectat la Wi-Fi, posibil ca interlocutorul sa aiba problema cu semnalul. Pt ca un apel Whatsapp / Messenger sa se auda bine, trebuie ca ambii participanti sa aiba conexiune buna de date

Consideri ca un comentariu ti-a fost de ajutor? Marcheaza-l ca solutie in discutia pe care ai deschis-o... Asa vei ajuta si pe altii sa gaseasca rapid rezolvari la probleme similare
mikefr
Journeyman
Opțiuni

Acasa folosesc Wi-Fi si n-am avut nici o problema cand vorbesc cu alt telefon (Asus ZenFone 6) legat la acelasi router, interlocutorul de asemenea avand o conexiune fixa de Wi-Fi.

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Dacă efectuezi un apel normal, se mai aude sunetul respectiv? Problema poate fi chiar de la aplicațiile enumerate de tine.
mikefr
Journeyman
Opțiuni

La apel normal n-am primit pana acum plangeri desi in unele cazuri tot am auzit cum se intorc aleator acele sunete ascutite de care amintisem in prima postare.

Dar poate fi adevarat ca sa existe o incompatibilitate intre acele aplicatii si A34 pentru ca pe alt terminal (Asus ZenFone 6) n-am avut nici o problema de genul acesta.

0 Aprecieri
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Daca nu se aude timpul unui apel normal, ci doar in aplicațiile enumerate mai sus, problema poate fi de la aplicații și nu de la telefon.
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salutare,
Tu și prietenul tău folosiți același operator de telefonie?
Pentru ca sunt foarte puține șanse ca problema sa provină din telefon la ambele.
0 Aprecieri
mikefr
Journeyman
Opțiuni

Salut, n-avem acelasi operator. Am vorbit cu Canada si USA si in ambele cazuri mi s-au plans de ecou. Cum am mentionat si in alte postari de mai sus, n-am avut problema asta folosind alt terminal. Voi mai face ceva teste zilele astea cu apeluri locale si poate revin cu detalii daca e cazul.

Oricum daca era ceva general ma gandesc ca s-ar if agitat si altii asa ca e posibil sa fi nimerit o varianta cu defecte.

0 Aprecieri
ZlatAlex69
Explorer
Opțiuni
Îmi pare rău să aud că întâmpinați această problemă cu sunetele metalice și ecoul în timpul convorbirilor pe WhatsApp și Messenger pe telefonul Samsung A34. Este posibil ca aceste probleme să fie cauzate de o incompatibilitate sau o defecțiune a software-ului sau hardware-ului telefonului.

Înainte de a lua decizia de a returna telefonul, vă sugerez să încercați următoarele soluții:

Curățați microfonul: Verificați dacă microfonul telefonului este curat și nu este obstrucționat de praf, murdărie sau altceva care ar putea afecta calitatea sunetului. Puteți utiliza un aer comprimat sau un ac cu vârf pentru a îndepărta eventualele particule care se pot acumula în jurul microfonului.

Încercați aplicații alternative de mesagerie: Dacă problema persistă, puteți încerca să utilizați alte aplicații de mesagerie pentru a vedea dacă problema apare și acolo. Acest lucru poate ajuta la determinarea dacă problema este specifică aplicației sau telefonului.

0 Aprecieri
mikefr
Journeyman
Opțiuni

Nu cred că microfonul este de vină pentru că în apelurile locale (din țară) nu am întâlnit problema asta.

Iar alte aplicații alternative nu m-ar interesa pt că folosesc doar WhatsApp și Messenger. 

Oricum mulțumesc pentru sfaturi. 

0 Aprecieri
mikefr
Journeyman
Opțiuni

Revin din nou să specific faptul că am achiziționat și A54 care nu produce ecouri la interlocutor. Deci singura concluzie este că A34 are probleme pe partea asta, cel puțin când vorbesc în străinătate (SUA, Canada).

Mă simt deci nevoit să-l returnez. 

0 Aprecieri