Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy A20 e - am descărcat drivere pentru laptop și nu le găsesc

(Subiect creat la: 12-01-2021 01:46 PM)
1059 Vizualizări
radu1986
Pioneer
Opțiuni

Buna ziua... ieri am reinstalat sistemul de operare pe laptopu peraonal si am fost nevoit sa intru pe telefon pe net sa descarc driverele aferente... problema ie ca driverele sau deacarcat 100%dar nu inteleg unde ca in memoria interna in descarcari nus..in memoria card/descarcari nus unde sau dus ca am luat la puricat ambele memorii card/telefon si nu le gasesc....... problema ie ca imi trebuie acele fisiere ///detin samsung galaxy a20e

image

1 Soluţie
Soluţie
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Vezi in my files, cauta in fiecare folder, nu doar in downloads.

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

14 Răspunsuri
Soluţie
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Vezi in my files, cauta in fiecare folder, nu doar in downloads.
radu1986
Pioneer
Opțiuni
mam uitat peste tot dar nu am gasit nimic
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Nu sunt nici pe cardul sd? Ce marime aveau? Nu le mai poti gasi pe site-ul Lenovo?
radu1986
Pioneer
Opțiuni
nu sunt nici pe sd nici in interna am verificat fiecare dosar asa cum ai spus mai sis//// da pe site-ul lenovo sunt le pot descarca dinnou dar ma confrunt cu aceiasi problema
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Pai si dc nu le descarci direct pe laptop de pe site-ul Lenovo. Nu ai net pe laptop?
radu1986
Pioneer
Opțiuni
imi trebuie driverele de retea din cauza asta////pe laptop nu am net pana nu reinstalez driverul de lan/retea
0 Aprecieri
radu1986
Pioneer
Opțiuni
din cauza asta am folosit tel.pentru a descarca driverele necesare ca apoi sa le transfer pe laptop astfel sa le pot reinstala pe laptop
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Nici cu cablu direct in router nu merge netul?
radu1986
Pioneer
Opțiuni
nu nu merge am incercat si varianta asta..... odata ce nus instalate driverele nu merge
0 Aprecieri
radu1986
Pioneer
Opțiuni
singura solutie viabila ar fi ***** parerea mea........ sa merg la cineva sa le redescarc pe un stik usb
0 Aprecieri
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Da, chiar nu stiu dc nu le-a salvat.
radu1986
Pioneer
Opțiuni
o sa marchiez postare ca solutionata chiar daca nu ie...... voi rezolva problema altfel....////oricum mersi pentru ajutor
CatalinDM
Black Belt 
Opțiuni
Nu trebuia dar mersi frumos. Pare rau ca nu te-am putut ajuta cu mai mult.
CalvinOfficial
Voyager
Opțiuni
Sunt descărcate dar nu le poți transfera de pe telefon pe laptop.
0 Aprecieri