Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Subiect inițial:

Galaxy A15 UI7

(Subiect creat la: 15-01-2025 10:01 PM)
282 Vizualizări
ProA15
Explorer
Opțiuni
Salut, am văzut ca pe 22 ianuarie se lansează versiunea full De One Ui 7. Când o sa vina pe galaxy A15? Pana acum nu am primit nici un update luna asta nici măcar update de securitate.
12 Răspunsuri
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Salut, pe 22 Ianurie se lansează S25 și se spune ca o data cu lansarea lui, va sosii și One Ui 7 care mai întâi se va lansa în alte tari, iar mai târziu, cel mai probabil la o săptămână sau doua, va sosii și la noi, mai întâi pe varianta S24, apoi S23 și tot asa la fiecare serie din zona flagship.
La mid-range, cel mai probabil se va începe distribuirea update-urilor ceva mai târziu, poate prin primăvara sa primească A55 și mai apoi celelalte modele, cum ar fi și A15.
O data exacta nu îți poate spune nimeni, poste se va afisa un calendar o data cu lansarea lui S25, asta rămâne de văzut...
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Salutare.
Se spune ca o data cu lansarea seriei S25 se lanseaza si One UI 7, iar prioritare sunt modele din seria S, flagship-urile. Gama mid-grange o sa primeasca mai tarziu actualizarea la One UI 7 si acolo sunt modele mai noi din seria A, cum ar fi A55, A54 care probabil o sa fie primele modele din seria A care o sa primeasca actualizarea si apoi A15. Probabil, o sa se posteze aici pe platforma un calendar cu o data anume cand o sa primeasca fiecare model.
ProA15
Explorer
Opțiuni
Nu poate sa primească prin februarie?
Alex1704
SuperStar
Opțiuni
Din păcate nu, cel mai probabil
ProA15
Explorer
Opțiuni
Și o sa mai aibă one ui core sau versiunea full
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Probabil tot versiunea core, nu stiu cat de sigur e...
david240
Big Cheese
Opțiuni
Daca a avut one ui core, tot varianta core o sa o aiba si la one ui 7 și toate versiunile ce vor urma
ThePositiveMan
GrandMaster
Opțiuni
Nu o sa primeasca in februarie in niciun caz, probabil aprilie-mai...
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Stai cu ochii pe comunitate... dupa lansarea oficiala One UI 7, o sa fie afisat aici calendarul cu datele cand va ajunge si pe celalalte modele.
Rabdare, o sa vina ...

EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Update-urile de securitate pentru Galaxy A15 nu vin în fiecare lună , ci o dată la 3 luni. Dacă nu mă înșel, ai deja patch de security pe luna decembrie.
Luc90
Pathfinder
Opțiuni
Eu am pe 1 octombrie 20241737025649278.jpg
0 Aprecieri
izabelmari
Voyager
Opțiuni
Când vor primi vreodată ultimul android 15 one ui 7 de pe telefon meu Samsung galaxy a72?
0 Aprecieri