Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy A14 5G - nu găsesc smart view

(Subiect creat la: 22-10-2023 02:35 PM)
1352 Vizualizări
CatalinCV
Apprentice
Opțiuni

Am un tel samsung a14 5g și nu găsesc funcția smart view,aveți ceva idei?

1 Soluţie
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. A14 are doar One UI Core, și nu este disponibilă funcția Smart View

Vizualizare soluţie în postul original

1 Soluţie

8 Răspunsuri
Soluţie
AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
Salut. A14 are doar One UI Core, și nu este disponibilă funcția Smart View
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Salut,
Galaxy A14 are One UI core. Anumite funcții/ setări nu sunt disponibile pe One UI core. Din acest motiv nu găsești funcția.
Yonelaa
Troubleshooter
Opțiuni
Draga Emilia,îți sugeram sa fi mai originala ,nu sa dai aceeași idee de răspuns ca și @AlphaBlue.
Dacă nu ai ce răspuns sa ii dai inafara de ce a spus @AlphaBlue atunci ar trebui sa ii dai lui like la comentariu și atât,fără sa mai zici nimic. Cum ar fi sa răspundem toți la fel,sa vezi (un exemplu ) 10 răspunsuri copiate la fel (sau puțin modificate dar în aceeași idee) ?
EmiliaDuna
Samsung Members Star ★
Opțiuni
Bună,
Nu copiez pe nimeni, pur și simplu i-am explicat de ce nu poate găsi funcția respectivă. Nu fac copy paste, asta e propria mea idee. Nu cred că e nevoie să-ți dau explicații atâta timp cât nu incalc vreo regulă. Nu am făcut niciodată copy paste, asta e propria mea idee/gândire. Zi faina.🙂
P.S Dacă făceam copy paste, eram eliminată de mult.
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salutare Yonela cea invidioasa!

Te avertizez ca faci off-topic cand nu e cazul. Postarea este despre SmartView pe A14. Una din regulile comunitatii avertizeaza in legatura cu off-topic (te sfatuiesc sa recitesti regulamentul altfel iar o sa te plangi ca are cineva ceva cu tine).

AlphaBlue
Samsung Members Star ★★
Opțiuni
@CatalinCV, poți încerca o aplicație care folosește Miracast (și televizorul trebuie să aibă aceasta funcție). Nu știu sigur dacă funcționează, și nu pot testa pentru că nu am niciun telefon fără smart view și e posibil dacă folosesc o astfel de aplicație să acceseze de fapt funcțiile existente pe telefon deja. Eventual dacă cineva, care e în situația ta, a încercat o astfel de aplicație, îl rog să ne spună dacă a avut succes sau nu.

PS. Nu săriți așa pe @EmiliaDuna pentru că nu cred că are nevoie de like-uri. Dacă vă uitați, în afară de Stars, cei care au și vechime, are cele mai multe like-uri, deci nu văd cu ce ar ajutat-o în plus. Titlul se dă automat și deja la ea contează mai mult vechimea, nu like-urile. În plus de asta, se întâmplă de multe ori să nu se actualizeze comentariile în aplicație sau pe web și când dai un răspuns vezi că sunt 0 comentarii, și după ce l-ai postat te trezești că deja sunt câteva comentarii cu 5-10 minute înaintea ta. Am pățit-o, mai ales cu @ElfStone, când el avea deja conversație întreagă și câteva like-uri 😁. Zic și eu 🤷
アントニア
Pioneer
Opțiuni
Buna ziua. A 14 nu are functia smart ci doar One UI. Sper ca va ajuta
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Am făcut un pic de curățenie printre comentariile la acest topic.

@CatalinCV , răspunsul era clar și simplu, Galaxy A14 5G nu are disponibilă funcția Smart View.

@Yonelaa , se mai întâmplă si fie date aceleași răspunsuri la un topic. Poate că @EmiliaDuna n-a fost atentă, nu trebuie pusă la zid pentru că a oferit un răspuns similar. Data viitoare trimite-mi un mesaj privat, nu deturna subiectul unui topic (sau folosește funcția Abuse Report).

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!