Închide

What are you looking for?

anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 
Salt la soluție REZOLVAT

Subiect inițial:

Galaxy A12 - nu mai pot descarca aplicatii

(Subiect creat la: 02-06-2022 02:21 PM)
344 Vizualizări
OlarPaul
Explorer
Opțiuni

Salut ma numesc Paul și sunt un utilizator/deținător de un telefon SAMSUNG!

TELEFON:SAMSUNG GALAXY A 12!
Am întâmpinat o problema la telefonul meu legata despre aplicația ,,Magazin Play''.Cam de vreo acum o săptămână aplicația dispozitivului meu nu mai ma lasă să descar aplicații deloc sau sa dau actualizări la aplicații!
Am lăsat acest joc tocmai de ieri dimineață la descarcat,în primul rand am fost crezut ca era poate o problema la internet de nu se descarca deloc și am mai așteptat încă o data vreo ora lam lăsat și tot nu se descarca nici acum!
Dacă știe cineva niste saituri sau niște linkuri legat de problema telefonului meu va rog frumos să-mi scrieți în comentări sau să-mi explice cineva de ce nu se mai descarca deloc niciun fel de aplicație!
Mulțumesc!

image

image

2 Soluţii
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Bine ai venit pe platforma.

Ai spatiu suficient pe telefon? Daca da, tine apasat pe Magazin Play, info, storage si dai un clear cache si clear data din partea de jos. Verifica daca dup.a este totul ok.

Vizualizare soluţie în postul original

Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @OlarPaul ,

Mă bucur că ți-ai rezolvat problema. Am o rugăminte, data viitoare încearcă să dai un titlu relevant postării tale, unul care să spună ceva despre problema cu care te confrunți. Citește și articolele aflate în semnătura mea, sunt de ajutor în acest sens.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!

Vizualizare soluţie în postul original

2 Soluţii

6 Răspunsuri
Soluţie
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Salut,

Bine ai venit pe platforma.

Ai spatiu suficient pe telefon? Daca da, tine apasat pe Magazin Play, info, storage si dai un clear cache si clear data din partea de jos. Verifica daca dup.a este totul ok.

OlarPaul
Explorer
Opțiuni
Ok mulțumesc frumos
OlarPaul
Explorer
Opțiuni
A fost chiar cum ai spus tu mulțumesc mai ajutat foarte mult!💯💯💯🔥🔥🔥🔥🎧🎧🎧
ElfStone
Samsung Members Star ★★★
Opțiuni

Excelent, ma bucur! 🙂

Soluţie
EmilianN
Community Manager
Opțiuni

Hei, @OlarPaul ,

Mă bucur că ți-ai rezolvat problema. Am o rugăminte, data viitoare încearcă să dai un titlu relevant postării tale, unul care să spună ceva despre problema cu care te confrunți. Citește și articolele aflate în semnătura mea, sunt de ajutor în acest sens.

NU UITA!

Împreună putem construi o comunitate Samsung pozitivă și respectuoasă. Împărtășește-ți cunoștințele cu ceilalți, ajută și hai să sărbătorim împreună pasiunea pentru Samsung!
OlarPaul
Explorer
Opțiuni
Ok Mulțumesc!💯
0 Aprecieri